STINE A // EN HELDIG VINDER

SPONSOREREDE INDLÆG

Som nogle af Jer har lagt mærke til, har der den seneste tid været en del flere sponsorede indlæg end normalt. Og jeg tænkte, at jeg ville forklare Jer hvorfor.
Jeg har altid haft arbejde ved siden af min SU, men det har jeg ikke længere, og jeg kan simpelthen ikke klare mig med min SU kun. Jeg er derfor begyndt at sige ja til flere sponsorede indlæg. Hvis ikke jeg gjorde det, ville jeg ikke have penge til at købe nye spændende produkter at teste og vise Jer, og så ville bloggen jo heller ikke være særlig spændende.
Alle de penge jeg tjener på bloggen, går direkte til bloggen, i den forstand, at de går til produkter jeg vil teste herinde. Derfor har jeg også tænkt, at I skal have lov til, at komme med ønsker, hvis der er et produkt I gerne vil have, at jeg skal teste – selvfølgelig inde for rimelighedens grænser, for man bliver altså ikke ligefrem millionær af at blogge (jeg gør i hvert fald ikke 😛 )

De sponsorede indlæg, og de ord, jeg skriver, er helt mine egne meninger og holdninger. Jeg ville aldrig skrive noget, jeg på ingen måde kan stå inde for. Og selvom jeg elsker makeup, så kan jeg stadig godt lide boligindretning, smykker, tøj og sundhed.

Jeg håber, at I kan acceptere det, ellers er der heldigvis ingen, der tvinger Jer til, at læse de sponsorede indlæg <3

Jeg vil meget gerne høre Jeres mening omkring dette. 

KÆMPE MØSSER!

3 kommentarer

  • Jeg synes det er helt fint, og en rigtig god måde du har valgt at gøre det på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg springer dem som regel bare over, sorry but I do. Mange af kampagnerne har jeg allerede set på andre blogs (hvor jeg også oftest springer let og elefant henover). Af og til kan jeg godt rynke lidt på næsen når alle de blogs jeg læser får en ordentlig skylle af kampagner på én gang, men det er også det. Det er jo op til bloggeren hvad der skal blogges, og det er jo netop hvad der gør blogging så skønt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia CA

    Jeg synes at det er i orden. Alternativet ville jo være mindre blog, fordi du blev nødt til at arbejde ved siden af.. Og set i mine øjne, er at vedligeholde en blog også et slags arbejde, uanset hvor meget du så nyder det. Go for it!
    Kh Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINE A // EN HELDIG VINDER