Åh åh

Nars // Deep Throat

Dette var min første blush fra Nars, og jeg har af en eller anden årsag helt glemt at vise den frem her på bloggen! Men jeg er vild med den, og den blev lyn hurtigt en af mine absolutte favoritter! Den har den smukkeste ferskenfarve med en smule guldshimmer, og det er liiige mig!

Fordele:

 • Nem at blende
 • Holder længe
 • Let guldshimmer
 • Yndig hverdagsfarve

Ulemper:

 • prisen (ca. 190 kr. hos hqhair.com)

Alt i alt:

Jeg knuselsker denne blush og ville til enhver tid købe den igen. Da den er så nem at arbejde med og det ofte(næsten altid) den jeg griber ud efter til hverdag uden at tænke over den, så det har helt sikkert været et godt køb. Der er helt sikkert noget om snakken når folk sværmer om deres blush fra Nars <3

Den kan købes lige her, eller i Sephora.

Hvilken blush er Jeres favorit ? – og har I prøvet noget fra Nars? <3

MØØØØØS!

9 kommentarer

 • Johanne

  Jeg elsker NARS’ produkter – især “Laguna” bronzer og “Orgasm” blushen. De er virkelig flotte – og så holder de genialt godt. Men den her deep throat ser også ret fantastisk ud, kan være det bliver mit næste køb.
  Ved du forresten hvordan prisen er på NARS i Sephora fremfor på HqHair? Jeg bor nemlig i Jylland, så har ikke været inde og se det i Sephora endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Uh jeg er også vild med Orgasm! Og denne her minder faktisk lidt om, der er bare ikke ligeså meget shimmer i 🙂
   Hvis jeg husker rigtigt, så koster en blush 240 kr. hos Sephora, så det er en del mere end hqhair – og hvis man tilmelder sig hqhairs nyhedsbrev får man af og til rabatkoder til nars på 15-25%, så det kan sagtens betale sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Lyder som en perfekt blush, hvis der er mindre glimmer i – for det er nogen gange det der holder mig tilbage fra at bruge Orgasm.
   Men ja, den er godt nok en hel del billigere. Er vidst tilmeldt deres nyhedsbrev – så gælder det bare om at holde øje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke prøvet Nars’ blush endnu… og bruger lige nu én cremeblush fra Jane Iredale, som jeg synes er rigtig lækker her om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det skal du nok komme til, for der er godt nok mange fine 🙂
   Ja, der er mange der er mest til cremeblush om sommeren, det er altså også lækkert med cremeprodukter i varmen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger ikke rigtig blush. Mine kinder er ret røde i forvejen, så for mig ville blush kun komme på tale hvis jeg bar foundation (dækker kinderne), men foundation og min hud er ikke just gode venner. Så jeg fungere uden begge dele 🙂 Men det ER godt nok en fin farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ah det kan jeg godt se så 🙂
   Hvis du ikke har brug for det, er der heller ingen grund til at bruge det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er den flot 🙂
  Jeg har desværre aldrig prøvet noget fra Nars, men kunne godt tænke mig at prøve deres neglelakke 😉 Min yndlings blush lige i øjeblikket er en Sassy Salmon fra Benecos, den er så mild, fin og nem at arbejde med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Så skulle du næsten tilmelde dig hqhair.com ´s nyhedsbrev, for nogle gange har de rabat på Nars <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh åh