Ønsker mig!

Månedens favoritter // Marts

Så er det igen tid til en omgang månedens favoritter!

Første favorit er min bioderma, som jeg simpelthen elsker! Den burde faktisk have været blandt mine favoritter de sidste par måneder, da jeg bruger den hver evig eneste dag til at fjerne make-up og rense hud. Den gør sit arbejde super godt for mig, den fjerne alt make-up og renser huden mildt. I kan læse lidt mere om den her.

I denne måned har jeg også genfundet min kærlig til min Juicy couture parfume. Der er ikke så meget at sige om denne, andet end den dufter drøngodt, og for mig lidt af forår og sommer.

Jeg havde jo Shellac på i starten af måneden, så det er ikke meget neglelak jeg har fået brugt, men når det har været, har jeg holdt mine negle meget neutrale – og der er denne altså min klare favorit! 🙂

Læberne har jeg også holdt ret stille og rolige det meste af tiden, og denne “Viva glam V” har været på mig de fleste dage, fordi den er så fin i farven og nem at bruge.

Ja jeg har jo allerede vist jer her, at jeg har været rigtig glad for denne “the rocket” fra Maybelline, så det kan ikke overraske jer, at den måtte være en del af mine favoritter denne måned! 🙂

Ja okay, jeg har nok holdt hele min make-up ret neutral denne måned – og min naked basics har jeg knuselsket! Alle farverne er så smukke og pigmenterede. Jeg har nok brugt W.O.S, Venus og Naked 2 allermest. Hvis I mangler matte neutrale farver kan jeg helt sikkert anbefale denne lille sag! I kan se mere om den og hvor den kan købes her <3

Har I haft beauty-favoritter denne måned? <3

MØS MØS MØS MØS

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker mig!