Som lovet..

Månedens favoritter // April

Synes denne måned er fløjet af sted, men nu er det endnu engang tid til månedens favoritter!

MAC Quarry & Satin taupe.
fås her.

Disse to øjenskygger har jeg brugt rigtig meget, som regel sammen, men af og til har jeg også bare brugt dem alene.

Chanel – Peridot
fås i Matas

Jeg havde helt glemt, hvor glad jeg egentlig er for denne lak, meeen fandt den frem i starten af måneden, og har brugt den flere gange siden! Er simpelthen så vild med den guld-grønne farve! (-og hvis man er doven, eller ikke har meget tid, kan man nøjes med ét lag 😉 )

Maybelline – BB cream light.
fås i Matas

Jeg har haft rigtig mange dage, hvor jeg ikke har orket eller haft lyst til særlig meget make-up, og de dage har jeg brugt denne, da den er super nem at arbejde med, jeg påfører den bare som jeg gør med min almindelige creme – med fingrene 🙂

Vaskeklud fra H&M

Jaa, den er god nok – en vaskeklud har fundet vejen til månedens favoritter. Det er godt nok ikke en ting jeg kun har brugt denne måned, men synes alligevel at den skal have en plads. Jeg vasker mit ansigt med en vaskeklud hver morgen og hver aften efter jeg har renset hud og inden jeg tager creme på. Den får lige det sidste skidt væk, og så eksfolierer den også en lille smule 😉

Clinique bottom lash mascara
fås i matas

Jeg har ikke haft denne særlig længe, men den blev en favorit fra dag 1! Jeg bruger den hver evig eneste dag, den gør altså underværker for ens nederste vipper!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som lovet..