Julekalender - 1. december // Vind årets julelook fra L'Oréal Paris

Julegaveidéer // Bolig

Er I gået i gang med at købe julegaver og mangler I måske nogle idéer? Så har jeg her fundet nogle rigtig fine ting til boligen, som jeg selv ville elske at få i julegave.

Knivblokken med de fire fine guldknive er jeg selv ret forelsket i! Og man kan da altid bruge flere knive, ikke?
Peberfuglen er både smuperfin og brugbar. Den kan både stå på en hylde eller et bord og pynte fint, og så er det jo egentlig en peberkværn. Jeg tror alle kvinder i mit liv ville elske at få denne i julegave!
Kopper! Jeg ELSKER kopper og har virkelig mange. Jeg bliver altid glad for at modtage kopper i gave.

Jeg er rigtig glad for at have en masse planter i vores lejlighed, men der er bare snart ikke mere plads i vindueskarmene, på hylderne og heller ikke på bordene, MEN så kan de jo heldigvis bare hænge og ikke optage plads andre steder. Dertil synes jeg denne kobbersag er fantastisk!
Plaider er altid en god gaveidé! Jeg har faktisk selv købt en til et familiemedlem i år og jeg elsker selv disse fra Turiform, som jeg allerede har to af.
En anden ting, der altid er god at give i gave er duftlys! Og disse fra Voluspa er altså bare en favorit herhjemme.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 1. december // Vind årets julelook fra L'Oréal Paris