7. LÅGE I JULEKALENDEREN // Elizabeth Arden Hydrating Boost Night Mask

8. LÅGE I JULEKALENDEREN // LÆKKERIER FRA BENEFIT! + en heldig vinder

I dag har Benefit været så fantastisk søde at sponsorere præmien! Og I har derfor mulighed for at vinde en håndfuld af mine favoritter fra Benefit, nemlig:

 • Fake up (light 01)
 • The real steal (1 full size mascara og en mini liner)
 • Speed Brow (neutral)
 • Mini they’re real! push up liner
 • En tester på POREfessional

Lækkert, ikke? Jeg ELSKER Benefit, og jeg ved, at mange af jer også gør, og jeg derfor rigtig glad for at kunne få lov til at forkæle en af jer med disse produkter.

For at deltage skal I:

1. følge bloggen på enten facebook eller bloglovin?.
2. Skrive en kommentar hvori I fortæller noget RART – det er fuldstændig ligegyldigt hvad det handler om, men jeg sidder og læser til eksamen og ville sætte pris på lidt god stemning og rare ting når jeg skal godkende kommentarer 😀 <3 

Jeg trækker en heldig vinder om en uge, altså d. 14 december.

… Vinderen af Pudderdåsernes musthaves blev Cathrine U – jeg sender dig en mail 🙂 

HAV EN DEJLIG SØNDAG <3

127 kommentarer

 • Sofie

  Nogle rare ting, der altid gør mine eksamenstider nemmere at komme igennem, er tændte lys, god musik, tæpper og vamsede trøjer, store kopper te, god chokolade, og af og til også en buket smukke blomster. Og så synes jeg altså også, man bliver lidt gladere, hvis man giver sig selv lov til at gå en tur, når solen af og til er fremme. 🙂

  Held og lykke med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Det der er rart for mig er når vi som familie laver noget sammen,ex kører en tur i dyreparken og fodrer Renerne med gulerødder, rart at min datter kommer og siger,mor du godt at jeg elsker dig helt op til Grønlad og hjem igen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg cleanede hele lejligheden i går aftes, så nu er her bare så dejligt at være og dagen tilbringes på sofaen med boller og the <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Skov

  Den fineste giveaway!!! Benefit minder mig om sidste jul hvor jeg var i Berlin for at besøge min bedste veninde som er flyttet dertil. Vi var nemlig ude og shoppe en masse make-up, og gik helt amok med Benefit.
  Glæder mig til næste sommer hvor jeg skal besøge hende igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rasmussen

  Held og lykke til eksamen!
  Noget rart kunne være at jeg snart skal en tur til Århus med en længe savnet veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har næsten købt alle julegaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannon Marek Beck

  når min kæreste nusser mig!! Altid rart! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  At mine søde tvillingesøster overraskede mig med en pakkekalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Fridage er rare! De dage hvor man bare kan sove længe sammen med kæresten og ikke have nogen planer. Stå op og spise morgenmad sammen. Evt finde et loppemarked, hvor vi kan bruge dagen på at snuse rundt og finde ting, vi ikke anede, vi manglede. Finde en café og spise noget lækkert mad og drikke en kop kaffe. Måske tage i biografen om aftenen og se en god film.
  Dét er noget af det rareste jeg kan komme i tanke om!

  Held og lykke med din eksamen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence!
  Du kan da trøste dig lidt med at vejret er rigtig flot i dag (i hvert fald i skrivende stund, haha).
  Jeg glæder mig til at få fri fra skole og skifte til hyggesokker, se julekalender, tænde stearinlys og spise chokolade og julesmåkager. Det tror jeg bliver rigtig rart<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Jeg fortæller dig nogle rare ord. John Bülow lakrids julekalender – Jule and – Hunde der bader – Et smil fra et selvtillidsboost – Og følelsen lige efter en god træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Pless

  Jeg havde den mest perfekte årsdag med min kæreste i går! Jeg havde været på arbejde, men havde taget skiftetøj og make-up med i en taske. Jeg vidste ikke hvor vi skulle tage hen, jeg vidste bare vi skulle ud at spise. Så jeg gjorde mig klar, havde købt gave osv.Min kæreste havde dagen forinden ikke købt nogen årsdagsgave, så var lidt i tvivl om det var noget vi skulle gøre (1. årsdag). Men så tog han mig altså hen på den lækreste sushirestaurant, som jeg havde nævnt lige i starten af vores forhold! Det var så godt! Jeg havde til min fødselsdag et halvt år tidligere fået en Jane Kønig love tag halskæde i med et S for mit navn og jeg har nærmest ikke taget den af siden. Han havde så købt et M for hans navn (at der nu står SM i min halskæde taker vi ikke om…) som han gav mig! 😀 Han er typen der hader at få gaver fordi han ofte føler det er forceret eller at han skal fake at han er glad for dem, men han blev genuinely glad for det jeg gav 😀 efter sushi tog vi hjem og så How to Train Your Dragon 2 (meget os) og faldt i søvn i hinandens arme. Så rart! Med til historien hører at jeg har kendt ham siden jeg var 18 og har småchrushet på ham lige siden. Han blev så endeligendeligendelig min kæreste da jeg var 21 1/2… det er simpelthen det mest fantastiske og rare generelt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at det er rigtig rart, at jeg har fået en pakkekalender af min kæreste, så jeg hver morgen gider at stå lidt før op og åbne min pakke (og skrabe skrabekalender). Og at både min kæreste og min kat også synes, at det er lidt spændende, hvad der er i pakken hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Noget rart: Gåtur ved vandet i dag, – med min elskede lånehund Nivi. Det er altid hygge! Solen skinnede ovenikøbet! Så er det værd at leve og husk at påskønne det hver dag! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie O.

  Jeg har noget rart at fortælle – jeg har sprunget min træning over og ligger i stedet i min seng!! 😀 Wiiiiie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Svane

  Det er fandme rart det er jul! Jeg føler at det eneste jeg har ventet på siden sommer, er at det er jul.. Så jeg er bare SÅÅÅÅ glad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette k

  Det er rigtigt rart når man skriver opgave eller læser til eksamen her i kulden at sætte sig med en varm kop chai latté og hygge med det i en dejlig varm pyjamas og stearinlys. Men selvfølgelig er der jo klart aller mest rart når man sætter det sidste punktum eller læser den sidste side! Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Elsker at tænke på at vi er i december måned og at det snart er juleaften. Det er så stemningsfuldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Kjersner

  Tegnefilm – fridag – gråt vejr – stearinlys – dyne – te – KAGE 😀 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min søn på næsten 1,5 år kan nu sige traktor og gravko 🙂 Og han elsker når vi møder noget vejarbejde, det får julelys frem i hans øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Duften af ens nyvaskede kæreste i nyvasket sengetøj med nyvasket hår. Dét er ikke bare rart – det er det bedste af det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Roland

  Rart med sådan en skøn giveaway på en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Noget rart?
  Jeg har fri i dag – & tid til at skrive julekort. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Jeg har haft den bedste weekend med min bedste veninde, som har besøgt mig i min lejlighed for første gang – hun fik b.la. lov til at SE noget af hendes julegave og jeg har ALDRIG set hende så glad før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mosse@live.dk

  at der er 10 (inklusiv idag) dage til juleferie!! det er godt nok tiltrængt! <3
  held og lykke med ekaminerne, når de kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Står overfor at gå fra par til familie – da en lille pige gerne snart skulle melde sin ankomst. Tanken om min egen lille familie er fantastisk 🙂

  God jul og held og lykke med eksamen ☺️

  Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Matovic

  hygger i sengen med min ipad og spiser clementiner 🙂 skal op om en times tid og gære mig klar 🙂 skal have taget mit blod tal i dag 🙂
  Glædelig 2.søndag i advent <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella M

  At komme hjem fra arbejde og en dårlig dag til en kæreste der har gjort klar til bobblebad til en og laver lækker mad imens 😀 fantastisk weekend, det var virkelig rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Selvom det er knap så rart at jeg ikke kan sove, så gør det ikke noget når min 2-årige bavian ligger og snorker ved siden af. Tænk sig at man kan elske en person så højt, at deres snorken bringer glæde – den havde jeg sgu aldrig set komme!

  Nå ja, så kunne det måske være meget rart med lidt lækre produkter til at dække træthedstegnene efter sådan en nat! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Husk husk HUSK at fokusere på det positive, og ikke noget med at stresse! Så bliver både eksamenslæsningen forstyrret, og julehyggen glemt. Tag én ting ad gangen, og så skal alting nok gå! Det er vist mere et råd, end en “rar kommentar”, men altså; Held og lykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil fortælle dig noget rigtig rart: Hvad du skal gøre, for at få det rigtig rart 😀
  Tramp i gulvet et par gange. Træk derefter vejret dybt -helt ned i maven og pust ud. Så nu har du det rart…bare et lille tip…fra mig til dig -det er jo jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rart, efter at have arbejdet det meste af dagen, at mødes med en god veninde på en café og derefter tage hjem til de gamle og min søster, hvor der er adventshygge!
  – Held og lykke! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne foget

  at jeg endelig har ramt min seng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Jeg synes det er rart at jeg netop nu har smidt mig i sengen efter en lang aftenvagt på arbejdet, på et plejecenter. Nu er jeg træt, og ser frem til at kunne sove længe. Se dét er rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Joensen

  Uuuh jeg elsker deres produkter!! <3 Noget rart, noget rart… Jeg får verdens bedste julegave, i og med at min kæreste flytter ind sidst i december 😀 Det glæder jeg mig så meget til :]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså benefit er altid rar, så jeg giver gerne lidt igen!

  Jeg havde en rigtig øv dag torsdag, helt nede i kuldkælderen. Heldigvis kom min veninde til undsætning og vi så Pyrus, åd slik og lavede god mad… se det var rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Pedersen

  Adventskrans og gløgg. Held og lykke med din eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm… kom resten af min kommentar med? Fortælte dig bare noget rart – at du nemlig ikke er alene! Sidder også midt i eksamensprojekter… Men snart er det jul og det kan vi glæde os til. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Åh, Benefit <3

  Jeg synes det er rart, når jeg ikke har set min kæreste en hel uge, og det så endelig bliver fredag! Hvorefter vi bruger heeele weekenden på film, hygge og putning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Vi har kørt i hestevogn idag og fældet juletræ med børnene. God jul og god læsning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Elsker at pakke julegaver smukt ind:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  🙂 ahh noget rart…min fredag aften med live flamingo musik i skønt selskab. Så smukt og rørende 🙂 fortsat glædelig december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab S.

  Jeg er på vej til biografen nu. God eksamens læsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Dalgas

  Jeg har haft en skøn dag med familiehygge til min mormors fødselsdag. Elsker at tilbringe tiden med min dejlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jenny clausen

  har hevet min store seng ind i stuen foran tvet så jeg både kan sove, se tv og være på computeren på samme tid 🙂 håber du har en skøn december. fed præmie jeg krydser nisseklør:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er lige kommet hjem fra en rigtig øv weekend, også kommer jeg hjem til julebag og lækker mad og gaver fra min veninde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste som putter om mig og ser film/serier med mig når jeg er syg, det er ganske ganske rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min rare kommentar:

  “Forestil dig et godt og fluffy tæppe at pakke dig ind i på sofaen med en kop te og en bunke chokolade…”

  Aaaaah, var det ikke rart? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg har lige skrevet lidt med min veninde. Vi ser ikke hinanden så tit som vi ville ønske, men vi ved, at vi altid er der for hinanden. Og når vi så ses griner og snakker vi som om vi er sammen hver eneste dag. Hun er nok min bedste veninde og det gjorde mig bare glad, at vi skrev sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har lige spist hjemmelavede pizzasnegle til aftensmad 🙂 det var rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dreng på 18 mdr er begyndt at sige tak – helt af sig selv. Det er enormt sødt, men også ret morsomt for nogle gange siger han tak når han giver noget til os 😉 Desuden har har lært at sige “eker dig”, men som oftest vil han hellere gå rundt og snakke i “telefon” i klodser, fjernbetjeningen, etc. Og hvis man spørger, “Kan du sige elsker dig?” siger han “NEJ!”. Men hvis man spørger om han vil have en kiks kan han sagtens finde ud af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sizze86@gmail.com

  Noget rart… Mmmm. Hele hytten.dufter rent og af småkager. Har brugt hele dagen på mega rengøring er er nu ved at bage jule knas. Det.sgu en rar søndag aften.
  Held og lykke med eksamenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina K

  Noget rart… Det er rart, at min kæreste og jeg er ved at være på plads i vores lejlighed, efter over en måned med flytteri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Hmmm, det er rimelig rart her hjemme lige nu… En sovende hvalp i den ene ende af sofaen og mig med en kop varm te i den anden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine jt

  Har haft en rigtig dejlig dag idag, været ude og købe mine sidste julegaver med min niece. Hvor vi både var i magasin beautyafdeling, sephora, stylebox, Matas og bodyshop. Vi brugte al den tid hun ville i butikkerne (det gider hendes mor ikke). Bagefter med min familie og min storebror og hans famile ud og købe juletræ hjem til æbleskiver. Og nu sidder vi bare og hygger under dynerne og venter på der kommer julekalender, det har bare været en rigtig dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernilleac

  Efter lang tid hvor tingene på jobbet ikke har funket, føler jeg at tingene har kørt på skinner den sidste uge. Det er rart at følge noget jeg gør er rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Benefit 🙂
  Når jeg tænker på noget rart er det ofte med min familie, og det at være sammen. Det er så hyggeligt:)
  XX fingre
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke sunde

  Sikke en lækker giveaway.
  Jeg overnattede hos en veninde i går nat, da vi havde holdt film aften, så om morgnen, så har hendes familie også købt en lille advents gave til mig, ikke noget særligt, men blev så glad indeni over det <3. Så sødt altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  At på mandag bliver min bachelor afleveret og så slipper jeg endelig ud bachelorfængslet – så skal der julehygges og jeg skal ses med mine veninder, som jeg ikke har fået de sidste par uger, pga den dumme bachelor 😀 Det bliver SÅ rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pedersen

  Har besøgt mine to små fætre idag 🙂 Den ene bliver 2 til marts, og den anden 1 til maj. De er virkelig kære – og på trods af at den mindste var en umulius idag, så var det virkelig hyggeligt ! Hvis bare de boede tættere på .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line helledie

  Jeg har lige spist god mad og købte en pakke yndlings kiks med hjem til min mor <3 Og så glæder jeg mig til endnu et nyt kapital på tirsdag som skal tages hul på, hvor jeg starter i Matas <3 🙂 Rigtig god eksamen søde du! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna f

  Jeg er lige nu bosat i NYC og har boet her i 4 måneder. Det er skønt og er fantastisk at bo i denne by, men det bliver SÅ rart at komme hjem til min familie og venner til jul. Jeg husker min mor og jeg græd som pisken da vi skulle sige farvel i lufthavnen, hvor jeg kørte op ad rulletrappen i kastrup lufthavn, hvor hun stod nede og vinkede. Jeg tudbrølede, så jeg kan ikke VENTE til, at hun henter mig i lufthavnen om en uge <3
  Så er det også rart med julehygge alle steder og folk som lige har liiidt længere tålmodighed.
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Hmmmm…..det må være at jeg efter næsten 20 år, har valgt at finde et nyt job eller en ny uddannelse, og jeg er bare SÅ glad for min beslutning 🙂 D. 31 januar har jeg sidste arbejdsdag, og det bliver en kæmpe lettelse at komme væk, og kunne starte HELT på en frisk 🙂 Selv mand og børn kan mærke, at jeg er blevet en meget mere glad mor <3

  Held og lykke med eksamen.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline M

  Jeg sidder også og skriver eksamensopgave og det rareste jeg kan tænke på lige nu er at jo kortere tid vi kommer på deadline – des kortere tid er der til julehygge og total afslapning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Svendsen

  Jeg bryder mig virkelig ikke om mørket, men det er virkelig RART at sidde under dynen med stearin lys tændt og drikke varm kakao <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige spist et stort glas lakrids-chokolade, det smagte seriøst rart!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Noget af det mest fantastiske, og rareste i min verden er kærlighed og tryghed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Møller

  Noget rart: at du engang bliver færdig -hvilket betyder ingen eksaminer. Jeg blev færdig som cand.jur. Sidste år – det var rart! Men jeg savner også studielivet indimellem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh elsker også benefit! Har dog til gode at eje nogle produkter selv endnu, så keg håber jeg vinder dine lækre favoritter! Simpelthen for lækker en præmie og jeg elsker jo makeup! 😀
  Nu skal jeg fortælle dig noget rart – vi får skiftet alle vores vinduer i lejligheden i morgen hvilket jeg glæder mig utroligt meget til! For det bliver virkeligt rart! 😀 en anden ting er at min kæreste og jeg går og hygger med oprydning til julemusik og tænte stearinlys 🙂 held og lykke med eksamensopgaven!! Og glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hvis jeg skal nævne noget rart, så må det være en december dag, hvor man bare kan blive hjemme, drikke te og se en masse serier og film 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalman Barbu

  Jeg elsker julen og alle de skønne jule traditioner, at pynte juletreet, pakke alle gaverne, og selfølgelig ar hygge sammen med familien❤️Glædelig 2.søndag i advent ❤️
  Fantastisk skøn advent gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissel

  Jeg har lige lavet maaaange pebernødder med min kæreste og de skal spises til julekalender i aften, sammen med varm kakao og æbleskiver! Det’ sørme, det’ snart, det’ jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  noget rart? en december søndag med stearinlys tændt i hele lejligheden og julefilm på tv’et (som det er her lige nu) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla lund

  Noget rart 😀 hvis jeg skal nævne de 2 ting i verden der gør mig glad og tryg så er det
  1 serie søndag på sofaen, med popcorn, cola og dyner sammen med kæresten. (Hvilket pretty much beskriver idag)

  2 at være sammen med mine to bedste venner, som altid ka få mig til at være ved at tisse i trussen af grin 😀

  Håber i alle får en dejlig søndag <3
  Knus Camilla

  Sennepskat@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine RS

  Noget rart? Når min søn vågner tidligt og vil op til mig i sengen. Ligge helt tæt og bare sove videre. Eller bare se ham lege og hygge sig- mens jeg tager en slapper/laver mad 🙂
  Det er rart at ha en søn som er så dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillepigen gider godt se Polarekspressen med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassia

  Jeg har lige været til en julemusical i en kirke, og er i super godt humør. ELSKER sang, musik og teater. Bliver sådan helt høj.

  Udover det, så ELSKER jeg benefit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ligger en Frank og snorkbobler ved siden af mig. Det er det rareste i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Din julekalender er med til at gøre min julemåned rar.. Jeg glæder mig hver dag til at være med, og jeg glædes over alle de mennesker der vinder, også når jeg selv ikke vinder. Jeg synes at det er sådan en god og givende ide med de blog julekalendere. Så tusind tak for det, og god fornøjelse med eksamens læsningen.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg var i går sammen med en af mine ældste og bedste veninder, hvor vi fik sladret over en perfekt bøf og god vin. Det er godt at komme lidt ud når man sidder, og er ved at gå ind i sidste fase af projektskrivning!
  Held og lykke med eksamen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har fået mig en god veninde, som ved hvordan jeg skal forkæles og hvordan hun skal gøre min hverdag rar, det så skønt! <3

  Kathrine johansen
  lillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine P.

  Jeg sidder også selv og læser til eksamen, men husk at man ikke kan læse hele tiden, derfor er det okay at være social og lave hyggelige juleting, det gør kun at man (jeg) læser endnu mere koncentreret, når man så sætter sig ned og arbejder 🙂 og der sker bare så mange hyggelige ting i december, i går lavede jeg glögg med en veninde og hyggede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Glædelig 2. søndag i advent 🙂
  Der er kun 17 dage til juleaften! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva k

  vi var ude at spise med manden i gaar….altsaa foerste gang i halvandet aar saa det var super dejligt (og det var foerste gang lillebror blev puttet af en anden end mig eller faren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina w

  Lige nu! Sidder med hele stuen fyldt med tændte stearinlys og julepynt. Derudover er frugtskålen fyldt med clementiner. Julemusikken er tændt, og jeg har dadler ved siden af min juledekoration. Mit ultra grimme – men varme jumpsuit er kommet på, og jeg ligger på min sofa, mens regnen rammer mit vindue.
  Helt igennem rigtig december-søndag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Ligesom dig læser jeg også til eksamen, ikke specielt rart! Men så skruer jeg op for julemusikken og tænder lys – det hjælper altså! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om lidt når kaffen drukket, går jeg ud og laver dej til æbleskiver. Og så skal vi spille jule yatzy og tænde adventslys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse rej

  Jeg slesker min familie! Jeg elsker at være sammen med dem til jul og alle andre dage i året!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene T

  Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve Benefits produkter.
  Jeg bliver altid i så godt humør af at tænke på min niece og nevøer. De er helt igennem fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Noget rart for mig er når min datter på 2 år kigger op på mig, nusser mig på kinden og siger “mig elsker dig” , så smelter mit hjerte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine jh

  Vil så gerne prøve deres produkter, har hørt så meget godt om dem.
  Noget rart er, at jeg glæder mig til juleaften, hvor jeg skal holde jul med alle mine søskende, hvilket jeg gør hvert 2. år – glæder mig til vi alle skal samles, den tanke varmer i den kolde tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie 😀

  Noget rart:
  Jeg er stadig helt oppe og køre over, at jeg endelig er færdiguddannet negletekniker, så nu er jeg et skridt tættere på, at åbne min egen klinik 🙂

  – Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Åh elsker Benefit 😀
  Det jeg elsker aller mest ved den kolde og mørke tid er når jeg har aftenvagt og kan begynde dagen langsomt. Brygge mig en god kop kaffe, lave lækker morgenmad, tænde for mine stearinlys og se morgen-tv imens det langsomt bliver lyst udenfor. Bonus er når detr falder sne udenfor. Det er altså RART!
  Held og lykke med din eksamen Nuria – Hvad læser du egentlig?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Det lyder også rigtig rart 🙂

   Tusind tak! – Jeg læser til finansøkonom. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line MJ

  Mig og min kat ligger på sofaen og kigger fjernsyn – mega søndagshygge!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at tilbringe min tid ude i naturen! Det er det bedste afstressende middel for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saima

  Læser også til eksamen som du. Glæder mig til når jeg er færdig, for så har jeg ferie. Det jeg dog aller mest glæder mig til er jeg skal besøge mine bedsteforældre! Og kan love dig for jeg skal hygge mig nu når eksamen også er ovre.
  Efter en hård eksamen trænger jeg til noget forkælelse i form af en gave, så synes du ikke det et mig der skal vinde så jeg kan få taget min benefit-mødom? (Lyder lidt lumsk huhu)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine K. K. Pedersen

  Hmm… noget rart.

  Det må være at jeg endelig har fået medicin mod min rødme, jeg har haft problemer med mine blodkar i ansigtet, og nu får jeg endelig noget medicin som jeg føler hjælper på det hele.

  Har aldrig prøvet benefit før, men vil rigtig gerne prøve det, så hvis man nu var heldig med at vinde det, ville det være skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Det rareste i mit liv lige nu er at jeg lige fået altan.. Bruger nul tid der ude, men i mit hoved er jeg ved at indrette den til foråret, med planter, blomster, kryddeurter.. Så skal jeg sidde der i grønsken med mine katte og en kop kaffe og en bog. Det er da sindsygt rart!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Jeg elsker at hygge med mine veninder og familie, da de altid gør mit liv meget bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal hygge med min kæreste i aften med kaffe og en god julefilm <3 Det glæder jeg mig meget til efter flere dage hvor vi ikke rigtig har set hinanden 😀 God eksamens læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft en så dejlig december måned de sidste mange år. Det er dejligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nielsen

  Arh examen! Skal også snart have terminsprøve. Når man læser op synes jeg det er super godt at have en kop te ved siden af sig, og bare sørge for at få luft og bevæge sig. I dag skal jeg på café med en veninde, det skal nok blive hyggeligt
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva d

  Jeg skal i dag INTET som helst. Det vildeste jeg skal er at pynte juletræ og spise æbleskiver og se juletv! Det synes jeg er umådeligt rart i forhold til hvor travl sidste uge var og hvor travl næste uge bliver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoé

  At sidde indenfor med the eller kaffe og stearinlys, når det regner udenfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Her den anden dag tog jeg en pause fra eksamens læsningen for at tage i svømmehallen med en veninde – det var virkelig rart med en lille pause 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Fabricius

  Noget af det rareste der er sket for mig i december, er at min kæreste og jeg langt om længe har fået lejlighed sammen. Det er så rart og hyggeligt at sidde og planlægge at flytte ind, alt imens julemusikken brager igennem højttalerne og der er julestemning overalt hvor man går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har været i København med familien i denne weekend, hvor vi tog en tur på strøget og i Tivoli. Vi kom hjem sent igår, og min bror har passet min hund imens. Hun bliver afleveret idag, så jeg glæder mig utrolig meget til at se min lille baby igen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I går var jeg en tur i Århus sammen med min bedste veninde. Vi var et smut forbi Finders Keepers julemarkedet og så ude at spise på en virkelig lækker amerikansk restaurant. Om en lille times tid kommer mine forældre forbi til hygge med gløgg og æbleskiver. Det er rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sob

  Efter en stresset uge med eksamenerne og arbejde kom jeg hjem, hvor lå blomster fra min mor. Det var så sødt af hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nahida

  Vi holder slappe-af-søndag i stor stil. Vi har været oppe siden 7 i morges og puttet på sofaen med alle dyrene. Simpelthen så hyggeligt ❤️ Vi har spist dejlig morgenmad og frokost. Nu hygger vi med lidt kaffe og lækker chokolade, som min kæreste købte til mig den anden dag, fordi vi har været sammen i 3,5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Skal til at spise æbleskiver med min familie, og var i går ude og spise med en af mine bedste veninder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iuel

  Jeg har haft min mor på besøg fra onsdag-lørdag og imens jeg var i skole torsdag, havde hun gjort hele lejligheden rent og ordnet ovn osv. Virkelig rart, for der trængte lidt og nu skinner det hele :-). Dejligt med nogle dage med hende, når vi bor langt fra hinanden <3

  – Pernille I <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Villumsen

  Det ville være SÅ lækkert at vinde. For det første laver Benefit Cosmetics ca. de lækreste produkter ever. Desuden så sidder jeg i samme sted som dig, og skriver SRP, mens jeg prøver at lave noget julehygge på bedste vis med en masse stearinlys. Det ville bare varme endnu mere at vinde de lækre produkter. Det vil også være en lækker og godkendt overspringshandling at prøve al make-uppen selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Min veninde lavede hjemmelavede æbleskiver og den dejligste kop the til mig i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg har lige spist pandekager og drukket varm kakao – det var et rart afbræk fra eksamenslæsningen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  At tage en tur til sranden om sommeren sammen med kæresten,og se solen gå ned, 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nielsen

  Det bedste ved vinteren er at rigtig kunne putte med sine hunde og mærke deres varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Kristensen

  … Noget der er rart er, at jeg har sidste undervisningsdag på universitet i næste uge. Selvom det er læseferie, glæder jeg mig til at slappe af og begynde julehyggen for alvor. Så i mellem læsningen vil jeg høre julemusik og shoppe en masse julegaver til min familie (og lidt til mig selv)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Kjærbye Justesen

  Her hygger vi også med julekalender, vi slukker alt lys og tender de stearinlys dekorationer børnene har lavet 🙂 I dag skal vi trille havregryns kugler det syntes vi er rart 😉
  Hvis jeg bare er mig selv, kan jeg lide at forkæle mig selv fra top til tå, med skrub, hårfjerning (hvis man kan syntes det er rart :p ) lækre cremer og makeup, i weekender er der jo god tid til den slags – ind i mellem får jeg eksperimenteret lidt for meget med makeup’en, og ser senere meget FIN ud når jeg handler i Rema 1000 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg vil tænke på noget rart/gøre noget rart, så plejer jeg at brygge mig en kop kaffe eller te, finde lidt chokolade frem, en god håndcreme, sættet min yndlingsserie på (Kongen af Queens, Sex and the City, Venner eller Vampire Diaries) og så masserer jeg mine hænder godt ind og hygger med kaffe, chokolade og et varmt tæppe i yndlingshjørnet af sofaen 🙂 Og nåh ja, masser af stearinlys tændt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Julehygge! Jeg elsker julen, den bedste tid på året. Stearinlys, varm the og kakao, sne, julekalender, julemad, og ikke mindst gaver. 😀
  Det kunne være super fedt at vinde det, det ville virkelig være dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Cortsen

  Det hyggeligste er nok, at være sammen med min kæreste, en regnfuld søndag.med netfliex og the og hjemmelavet småkager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ELSKER også Benefit! De laver de fineste ting 🙂 Når der er så koldt udenfor, som det er for tiden, elsker jeg at pakke mig godt ind og tage min kæreste i hånden og gå en lang tur og få kolde kinder og næsetip. Så føles det SÅ vidunderligt at komme indenfor igen og slappe af og hygge sig med en varm kakao og juletv eller bare en god film/serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanett

  Elsker at lave en varm kop caccao og sætte mig med min mor og søster, og så se julekalender! Det er det bedste ved julen, det gør mig i så et dejligt julehumør!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Benefits <3 Tilbragte sidste weekend i Hamburg med 2 veninder. Vi fik shoppet igennem og bare virkelig slappet af. Det var virkelig RART! 😀 Dog var det total mærkelig at komme hjem igen… "Hvad ? Skal jeg stå op? Og gå på arbejde?!" Det var meget sjovere at stå op til daglig shopping og sightseeing 🙂 Anyway… Jeg prøvede for første gang Benefits i Hamborg, og var helt vild med det. SÅ jeg krydser fingre!

  Kærlig Hilsen Marianne L

  p.s: Held og lykke med eksamen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. LÅGE I JULEKALENDEREN // Elizabeth Arden Hydrating Boost Night Mask