TRINE'S WARDROBE SKIN CARE

VÆRD AT FØLGE PÅ INSTAGRAM

Jeg bruger Instagram dagligt – flere gange dagligt. Jeg er vild med Instagram og har været det i 123 (!!!) uger nu. Og på 123 uger har jeg altså noget at finde et par dygtige mennesker at følge og jeg tænkte, at det kunne være sjovt for Jer at se et par af mine favoritter og måske kunne I jo selv finde lidt inspiration hos dem. Nogle af dem er lidt vildere end andre, så det er ikke fordi jeg har det store behov for at lave min mund om til fx Peter Plys, men jeg synes det er for fedt at se på 🙂

Hvem er Jeres favoritter på Instagram? <3 

MØSSER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRINE'S WARDROBE SKIN CARE