JULIE SANDLAU

Ja ja ja, jeg har en kæmpe svaghed for smykker! Og jeg har det helt sikkert med at falde for dem, der er guld og glimter! Og prøv nu lige, at se de tre herligheder jeg har fundet frem. Altså jeg har besluttet mig for, at jeg vil være millionær, når jeg bliver stor! Det her med at leve på SU fungerer da bare overhovedet ikke for mig 😛
Parret til højre har jeg savlet over lige siden jeg så dem første gang, og jeg MÅ altså bare eje dem en eller anden dag.
Min kæreste siger godt nok, at jeg har alt for mange smykker, men der er jeg altså uenig – kan vi piger få FOR MANGE smykker?! Vi skal da have noget at vælge imellem. Vi kan da heller ikke få for meget tøj, for mange sko, for mange tasker, eller for meget makeup?
På Julie Sandlaus hjemmeside kan I finde alt fra øreringe, ringe, armbånd og halskæder. Og det er lige før jeg vil fraråde Jer (nej jeg vel ej) at snuse rundt derinde, for jeg vil vædde med, at I forelsker Jer i alt for mange ting.

Ejer I nogle smykker fra Julie Sandlau? 
Hvilke smykker derfra er Jeres favoritter? <3 

MØSSER!

// Udarbejdet i samarbejde med juliesandlau.com

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK STINE A GIVEAWAY