Jeg ønsker mig..

Kom og se mit skrald #1

Det er blevet ret populært både på youtube og blogge at vise sit beauty-skrald. Og hvor mærkeligt det end lyder, er jeg ret vild med idéen, for hvis man er rigtig glad for dulle-grej og har rigtig meget af det, er det ikke tit man får brugt produkter op, så dem, man får brugt op, er som regel også dem man har været rigtig glad for!
Og da jeg selv elsker at læse de her indlæg, har jeg selv samlet lidt tomme produkter sammen, som jeg gerne vil vise jer 🙂

Batiste dry shampoo:
Jeg elsker Batiste tørshampoo og bruger dem rigtig meget, da jeg kun vasker hår en gang om ugen. Jeg har prøvet en del forskellige dufte, og den her  “boho” er en af mine favoritter. De kan købes her. Har forresten også set at de er kommet i Matas nogle steder, men til en helt anden pris!

Neglelakfjerner med mandelduft:
Det her er min absolutte yndlings neglelakfjerner! Den kan desværre ikke købes herhjemme, den kan kun fås i Rossmann. Men den er fantastisk, den dufter af mandler og så udtørrer den ikke ens negle og neglebånd da den indeholder plejende olie.

Pantene repair & protect shampoo:
Ja jeg er ikke så sart med shampoo, jeg gør mere ud af hårkur og olier (altså de produkter der bliver i håret længere tid) og denne shampoo fik jeg på et tidspunkt, da man kunne få gratis prøver af Pantene. Den gør sit arbejde godt, og dufter også ganske fint.

Aussie 3 minute miracle – frizz remedy:
Den her har jeg været rigtig glad for! Mit hår er simpelthen så dejlig blødt bagefter! Og så er jeg altså vild med den tyggegummi-duft Aussies produkter har 🙂 Den kan blandt andet findes i Matas, nicehair.dk og billigvoks.dk

MAC prep & prime lash.
er simpelthen så ked af at den er tom! Jeg har været SÅ glad for den. Det er en primer til vipperne, som man bruger inden mascara og mine vipper blev simpelthen så lange og fyldige, så tror jeg skal have mig en ny :-O Den kan købes her og her.

Maybelline – The Falsies.
Den har jeg ævlet om et par gange, så den behøver jeg vist ikke skrive så meget om, andet end det er min yndlingsmascara! Den kan købes i Matas og mange andre steder.

ELF – Wet gloss lash & brow clear mascara.
Den her bruger jeg efter jeg har ordnet mine bryn til at “sætte dem” så de ikke stritter underligt ud til alle sider. Den koster næsten ingen penge og kan findes her.

Det var mit skrald for denne gang 🙂
Kan I lide den her slags indlæg? <3

MØS

11 kommentarer

  • Ja, tror der er mange blogs der bliver inspireret af hinanden for tiden, for jeg har også tænkt at jeg skal lave et indlæg om mit ‘tomme dullegrej’, nu hvor jeg har flere opbrugte ting og sager. Nu må vi se hvornår det kommer. Er jo lidt slowmo for tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja du har fuldstændig ret! 🙂
      Glæder mig til at se dit skrald, hæhæ!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg laver dem faktisk også selv (http://gulde.dk/?side=blog&tag=empties) inspireret af youtuer og blogger Celine aka “Fables In Fashion” (http://fablesinfashion.com/category/empties/). Jeg synes det giver et mere realistisk syn på hvordan produkter er – er der fx. produkter der er så gode, at nogle kommer igennem dem flere gange? Jeg har så medtaget det jeg er nød til at smide ud af forskellige årsager, så jeg kommer igennem et mindre review af det hele, for jeg er for dårlig til at tage mig sammen til rent faktisk at skrive en anmeldelse af tingene ^^” Så får jeg det lige vist, og hæftet eventuelle kommentarer til, selvom jeg måske ikke har så meget at sige, seom til et fuldt review.

    Btw, fint, jeg står faktisk og leder efter en ny tørshampoo, da jeg som dig, helst holder mig til en enkelt hårvask i ugen, max 2 hvis det er nødvendigt 🙂 Kan ske jeg skulle prøve den du anbefaler – tror du også den fungere til lysere hår? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ej hvor fedt! Skal da lige ind og se dine så 🙂

      Og ja, den tørshampoo jeg var vist her er hvid når den kommer ud, de laver andre til mørkhårede faktisk. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker også 3 Minute Miracle! 😀

    http://mmonicamichela.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Husk at gemme den fra MAC! 😀

    Og, spørgsmål. Den der wet gloss fra ELF? Bruger du begge sider til øjenbryn? :O Ved nemlig den ene er til vipperne, men har tit undret mig over om den kan bruges til bryn. For jeg bruger kun siden til bryn, og så smider ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      årh pis! det glemte jeg :-O
      Altså man kan godt bruge den, men den bliver ikke “stiv” i det, så den holder ikke helt formen 🙂 Jeg smider min ud når jeg har brugt siden til bryn, for til den pris vil jeg altså ikke nøjes.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du må ud og fiske op! 😀 Den er guld værd, hehe.

      Ok ok. Ville bare vide, for jeg smider nemlig som sagt også bare ud når den side til øjenbryn er brugt op, for den koster jo ingenting! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker, at se de ting folk har brugt op og har været glade for. Jeg har dog kun set det på youtube, og ikke som indlæg. Men det er stadigvæk ligeså godt 😀 Super fedt indlæg. Mange flere af dem 🙂

    Knus Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      De er også mest udbredte på youtube 😀 Men det skal vi da have gjort noget ved! Så vil jeg fortsat gemme mit skrald 🙂 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig..