Video // jeg er blevet klippet og har fået farvet hår!

Video // Smashbox event

Jeg endte alligevel med at hive kameraet frem i går, da jeg var til event med Smashbox og Mildh Beauty. Det var et superskønt event! Will Malherbe fra Smashbox viste os to forskellige sommerlooks – et til meget lys hud, og til alle de heldige, der har en fin sommerkulør. Som I kan se i videoen var vi begge voldsomt begejstrede for Will, og hvis vi en dag skulle være så heldige at komme til LA, så har han altså lovet os at vise os Smashbox Studios (så lad os lige tage afsted, Cecilie!!)!!

Vi var også så heldige at få den fineste goodiebag med hjem, med nogle produkter fra Smashbox, som jeg allerede vil i gang med at teste i dag, så jeg kan få dem anmeldt til jer.

Jeg håber, I kan lide mine små videoer! Smut gerne ind og like videoen på youtube og abonnér, hvis I kunne tænke jer flere videoer. Og har I nogle idéer til fremtidige videoer, så sig endelig til! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // jeg er blevet klippet og har fået farvet hår!