Sigurds Favorit // Yves Rochers - Cypress and Grapefruit

Vanessas favoritter // Matas havtorn bodyscrub og showergel

Jeg vil endnu engang overlade ordet til min søde veninde Vanessa, som har testet disse skønne produkter for mig.

Vejret bliver koldere og koldere, derfor er det vigtigt at huske og fugte huden. Derfor er bodyscrub en vigtig ting at huske, når man skal pleje huden.
Havtorn Saltbodyscrub er en meget mild ,men forfriskende scrub til hele kroppen. De saltkorn, som er i denne scrub er ikke så grove, som jeg typisk kan lide, men den gør sit arbejde og eksfolierer huden og efterlader den superblød.
Duften af havtorn og hyldeblomst er en genial sammensætning. Den dufter simpelthen så godt og frisk – lige, hvad jeg kan lide i mine hudplejeprodukter.
Derfor har jeg også prøvet Matas Havtorn Showergel, fordi jeg tænkte, at den ville være dejlig frisk når man er morgentræt, og jeg havde ret. Den skummer som en showergel skal, og efterlader huden rigtig dejlig og smidig.
Begge produkter indeholder hyldeblomst som er anti-inflammatorisk. Selvom duften efter min mening er meget frisk, er det en mild duft, så man skal ikke være bange for at det er for meget.
Jeg er rigtig glad for begge produkter, og ville rigtig gerne prøve både Matas Havtorn Bodybutter og Bodylotion.

Produkterne kan købes i Matas.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigurds Favorit // Yves Rochers - Cypress and Grapefruit