Et kig i min kærestes toilettaske til en weekendtur

vind superlækkert gavesæt fra Origins

Jeg ved, at mange af jer kære læsere er store fans af Origins, ligesom jeg! Origins laver et hav af lækre produkter og der er noget for alle!
Origins mission er at skabe effektive, naturlige hudplejeprodukter, der er styrket af naturen og bekræftet af videnskaben. Origins bruger de mest virkningsfulde planter, økologiske ingredienser og terapeutiske 100 % naturlige, æteriske olier. Deres forpligtigelse til at beskytte jorden, dens ressourcer og alle levende væsener afspejles i deres naturbeskyttende og dyrevenlige handlinger – endnu en grund til at elske Origins!!

Og som I nok allerede har spottet i overskriften, har I mulighed for at vinde dette lækre gavesæt fra Origins – alt I skal gøre for at deltage er, at tilmelde jer deres nyhedsbrev lige her. Jeg er godt klar over, at nyhedsbreve kan være dødirriterende, men jeg har selv længe modtaget Origins’ nyhedsbrev og har altid været glad for det, da det altid er proppet med gode tilbud og rabatter!

Udgivet i samarbejde med Origins. 

4 kommentarer

 • Maria Seidelin

  Tilmeldt 🙂 Glæder mig til at se hvad det byder på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Holse Schrøder

  Tilmeldt, glæder mig til at se hvad de har at byde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Jeps så godt et tilbud er jeg da med på. Er tilmeldt allerede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  wow den skønne præmie ønsker jeg at vinde og er tilmeldt nyhedsbrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i min kærestes toilettaske til en weekendtur