MØD MARIA // RAUNSBORG NORDIC FACE WASH

TRINE’S WARDROBE SKIN CARE

Jeg har den seneste tid testet denne hudplejeserie, og overordnet set synes jeg det er rigtig fine produkter til en budgetvenlig pris, så jeg synes da lige, at I skal høre lidt om de forskellige produkter.

EYE ROLL-ON
Denne har jeg været glad for i løbet af sommeren, da den er meget let i konsistensen og er dejlig kølende. Selvom den er så let i konsistensen synes jeg den har fugtet mine øjenomgivelser rigtig fint.
Den koster 139 kr.

FACE CREAM
Jeg har brugt denne creme både morgen og aften og min hud har det overraskende godt! Den er lidt federe end hvad jeg normalt plejer at bruge om sommeren og den indeholder heller ikke SPF, så jeg tror, at den bliver lagt væk for nu og så kommer frem igen til vinter, for der er jeg sikker på, at jeg vil blive rigtig glad for den.
Den koster 139 kr.

FACE MASK
Dette er uden tvivl et af mine favoritprodukter fra denne serie!
Jeg er helt tosset med konsistensen som er en let gele og udover det skal den kun sidde på huden i 2-5 minutter, så jeg plejer gerne at have den på mens jeg børster tænder. Jeg har også prøvet at have den på natten over, og det klarede den også rigtig godt.
Den koster 139 kr.

FACIAL MIST
Dette er mit ultimative favoritprodukt fra serien og er simpelthen blevet skambrugt hele sommeren! Det er en skintonic og fugtspray i en, og grunden til, at jeg har brugt den så meget er, at den køler så fantastisk! Den har en fast plads i min taske og bliver hevet frem ligeså snart jeg ikke længere kan holde varmen ud, eller hvis min hud er blevet lidt for tør og kedelig.
Den koster 99,95 kr.

FACE SERUM
Jeg er ret glad for at bruge serum, og det er en af de ting jeg ikke vil undvære i min hudplejerutine. Denne er ganske fin, ikke min favorit, men god til prisen. Den fugter som den skal og min hud reagerer også fint på den.
Den koster 149 kr.

MICELLAR CLEANSING WATER
Dem bliver vi da aldrig trætte af, hva? 😀
Jeg gør faktisk ikke, for det er den måde jeg bedst kan lide, at fjerne min makeup på.
Den fungerer som de fleste andre jeg har prøvet og fjerner det meste, men som altid skal der altså skrappere ting til vandfast makeup.
Den koster 89,95 kr.

FACE SCRUB
Huuusk nu at eksfoliere Jeres stakkels hud – jeg kan altså ikke sige det nok.
Denne er rigtig skånsom, men gør alligevel sit arbejde rigtig godt – og det er min hud vældig glad for. Jeg bruger den to gange om ugen.
Den koster 139 kr.

LIP BALM
Dette er nok det produkt jeg har fået brugt mindst, da jeg for det første bare ikke er så begejstret for produkter i bøtter og for det andet er den lidt for “hård” efter min smag.
Men når jeg har brugt den, har den fugtet mine læber ganske fint, så når jeg har tømt den læbepomade der står på mit natbord kommer denne ind og overtager pladsen.
Den koster 79,95 kr.

Produkterne kan købes i Matas – de har dem faktisk ikke i min lokale Matas og skulle dette og være tilfældet hos Jer, har de dem heldigvis på deres hjemmeside lige her. 

Har I prøvet nogle af produkterne? 

MØSSER!

Produkterne er tilsendt til test.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD MARIA // RAUNSBORG NORDIC FACE WASH