OGCO

KOM OG SE MIT SKRALD #9

Så er det vist ved at være tid til endnu omgang skrald!

Nivea – Micellar rensevand  

Jeg var rigtig glad for denne rensevand! Den minder rigtig meget om Bioderma – faktisk kan jeg ikke lige finde nogen som helst forskel. Godt nok er Bioderma kommet til Danmark i nogle apoteker nu, men Nivea er stadig mere tilgængeligt, hvilket jo er en kæmpe fordel ved dette produkt.
Jeg har skrevet om produkterne fra denne serie her.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen? 
Helt sikkert!

Raunsborg – skin tonic. 

Jeg har næsten lige skrevet om dette produkt lige her.
Jeg var rigtig glad for den, og derfor blev den også brugt forholdsvis hurtigt op.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
JA JA JA!

Tromborg – Rose Water 

Jeg tror faktisk ikke jeg har skrevet om dette produkt på bloggen endnu. Men ikke destomindre var jeg faktisk rigtig glad for den! Den dufter skønt af roser og fugter huden rigtig fint. Jeg brugte den morgen, aften og også tit i løbet af dagen, hvis jeg lige følte, at min hud havde brug for lidt ekstra fugt. Jeg har som regel også en eller anden form for facemist i tasken, og der boede denne også i en periode.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Ja, når jeg engang får brugt andre lignende produkter op 🙂

Nivea – in shower. 

Det er jo langt fra første gang – og nok heller ikke sidste gang jeg nævner denne lækre sag på bloggen. Jeg er stor fan af in shower, da jeg er utrolig skidt til at huske at smøre mig ind. Jeg har skrevet om produktet her, hvor jeg også har fået et par veninder til at skrive et par ord om det.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Ja, det tror jeg ikke der er nogen tvivl om 😉 Ville blive vældig ked af det, hvis jeg en dag løber tør. 

Lush – Dream Cream 

Det var lige før jeg begyndte at græde, da jeg tømte denne creme, eller måske ikke helt, men jeg blev ikke særlig glad. Jeg tør næsten at sige, at det er min all time favoritcreme :-O Og jeg huskede rent faktisk at bruge den, da jeg simpelthen var så glad for den. Brugte den om aftenen, da duften er dejlig beroligende når man skal til at sove.
Jeg har skrevet mere om den her.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Meget gerne! Meeeen jeg har lige et par andre, der skal bruges først.

Dush das – deodorant. 

Ja deodorant skal vi jo alle gå med, så det gør jeg også – tænker, at mine klassekammerater sætter pris på det. 😉
Jeg går ikke særlig meget op i hvilke deodoranter jeg bruger, bare de dufter godt, og gør det, de nu engang skal – og det gør denne, så jeg er glad og tilfreds.
Jeg købte den til ingen penge da jeg var i Berlin, og den kan desværre ikke købes i Danmark.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Ja til den pris kunne jeg sagtens, men nok en anden duft, da de har rigtig mange lækre dufte at vælge imellem. pst – jeg har faktisk allerede gang i en ny duft 😛

MAC – Fix +

Tror det er den 3. eller 4. jeg har brugt op nu! Det er altså ikke mange produkter, der bliver genkøbt så mange gange herhjemme, så det må da sige lidt om, hvor glad jeg er for den.
Jeg bruger den ovenpå min makeup hver dag. Den giver simpelthen sådan en fin finish! Har skrevet lidt mere om den her.
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Ja, tror jeg køber en ny senere på ugen 😛

Origins – GinZing øjencreme. 

Jeg bruger trofast øjencreme hver morgen og aften, da jeg kan mærke stor forskel på mine kontaktlinser. Denne creme er fin, MEN der er noget shimmer i den, som jeg blev skør af til sidst. Det er rigtig fint om morgenen under makeup, men når jeg vågnede om morgenen efter at have smurt den på om aftenen havde jeg glimmer i hele hovedet 😛 Der gik laaang tid før det gik op for mig, at det var denne bandit, der gjorde det!
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
Det ved jeg faktisk ikke helt, for jeg var godt nok træt af det shimmerfis til sidst.

Maybelline – The falsies, big eyes!

Denne mascara er virkelig godt for mine vipper! Jeg har skrevet om den her, hvor I også kan se billeder af den på <3
Kunne jeg finde på at købe produktet igen?
JA! Men som med så mange andre ting, har jeg lige et par andre, der ligger og venter på at blive brugt. Men når jeg har tømt mit lille lager kunne jeg sagtens finde på at købe den igen.

Det var så det for denne gang! Har I prøvet nogle af produkterne? 

MØSSER!

9 kommentarer

 • Marie

  Sjovt indlæg! Det er rart med noget lidt anderledes her i blogland!

  Lige nu har jeg gang i en giveaway på min blog, hvor du kan vinde et cover til hvilken som helst smartphone, som du selv designer. Måske vil du være med? Det foregår lige her: http://mariejosiasen.blogspot.dk/2014/04/giveaway-poc-cover.html

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har prøvet bodyshower milk fra Nivea – den er lækker!
  Derud over vil jeg rigtig gerne prøve rensevandet fra Nivea. Lige nu bruger jeg en fra Eucerin som er god, men må næsten prøve denne du har skrevet om 🙂

  <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Helt enig! 🙂
   Synes helt sikkert du skal prøve den fra Nivea <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ELSKER disse indlæg! Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle købe mascaraen, men når jeg får bugt med de mange andre jeg har, så skal jeg da ud og prøve Big Eyes! 😉
  Nu til noget lidt andet og mere personligt: hvor gammel er du, er du i gang med gymnasie, uddannelse eller..?? og hvor kommer navnet Nuria Blum fra?

  Knus fra Mille 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Er rigtig glad for at høre, at du elsker disse indlæg! 🙂

   Jeg er 22 år, blev student i 2010 og nu er jeg igang med at læse til finansøkonom. Navnet er spansk, men jeg er halv tysk 🙂

   Hav en dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nuria 🙂
  Genbruger du Fix spray flasken? Tænker den kan bruges til rose water eller noget lignende. 🙂
  Knus Kristine
  http://www.beautymom.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Det gør jeg faktisk ikke <3 Har tit overvejet det, men har endnu ikke haft behov for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har for nyligt købt Nivea Micellar rensevand, da jeg havde hørt masser om Bioderma versionen (og den fra Loreal som folk ikke rigtig syntes om). Havde ikke hørt om Nivea’s så jeg satsede lidt og købte den. Og jeg ELSKER den!

  Har netop også opbrugt min Fix+ fra MAC. Bruger den hver dag og i dag var jeg nødt til at bruge min rejse version (lille flaske) da den store var tom. Øv. Jeg må fluks have en ny, kan ikke leve uden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Jeg har prøvet alle tre micellar rensevand du nævner, Bioderma og Nivea er klart mine favoritter 😀 Er glad for at høre, at du også elsker den fra Nivea!

   Øv med fix+ – håber snart du får fingrene i en ny flaske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OGCO