MICHAEL KORS // SEXY BRONZE POWDER FLUSH

LIGE NU I BILKA

 

Ovenfor har jeg fundet denne uges skønhedssektion frem fra Bilkas tilbudsavis ? og som I kan se, er der en MASSE gode tilbud. Og det er der altså hver evig eneste uge! Ud over at Bilka har mange gode tilbud, så fører de også mærket Wet?n?Wild, som man ikke kan finde særlig mange steder, og jeg er stor fan! Wet?n?Wilds produkter er vanvittigt billige (min yndlings øjenskyggepalette der fra med otte farver koster 60 kr. ? der kommer snart en anmeldelse på netop den palette) og alle de ting jeg har prøvet har jeg også været rigtig glad for, så jeg vil da klart anbefale Jer at se nærmere på Wet?n?Wild, hvis I ikke kender til mærket endnu. Jeg vil næsten love, at I ikke bliver skuffede.

Vi har ingen Bilka i min by, MEN liiige overfor min skole er der en Bilka, og den har det med at lokke enten i frokostpausen eller efter skole ? og det er altså sjældent jeg kommer ud derfra tomhændet. Upsi! Men altså, hvad skal man gøre?
Udover det, er der også lige kommet en Starbucks i netop den Bilka, hvilket jo ikke er helt dårligt, men jeg har faktisk ikke været der endnu.
Hvis I som jeg ikke bor i nærheden af en Bilka, kan I faktisk handle nogle af deres varer online lige her.

Handler I i Bilka nogle gange? 🙂 <3

MØSSER!

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Bilka.

6 kommentarer

 • Jaaaa jeg elsker virkelig bilka 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også Wet n Wild 😀

  Mvh Anja
  http://skoenhedenognoerden.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wet’wild paletten er virkelig fantastisk! og så til 60 kr. Det er så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Man kan få Wet’n’Wild i Føtex, eller det kan man i hvertfald i den i Kolding by:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk lige været i Bilka i dag, og købte noget shaving cream! Ikke spændende, men på tilbud 😀 men giver dig ret, deres tilbud lige nu er sygt gode <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, men ikke så ofte som før i tiden. Andre forretninger ligger tættere på, når det gælder småkøb, og andre forretninger igen er bedre økonomisk hvis vi handler stort. Men det er da bestemt spændende engang imellem, for udvalget er stort og bredt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MICHAEL KORS // SEXY BRONZE POWDER FLUSH