day 5: Dit seneste måltid

day 6: Et kig i dit klædeskab

Det er måske lidt snyd det her. Billeder er taget omkring jul, da jeg lige havde ryddet op i mit skab og ville minde mig selv om, hvor pænt det kan være. Status i mit klædeskab lige nu er rod. rod med rod. jeg kan ikke finde noget som helst! Og grunden til I ikke får et billede af det, er fordi pæren er sprunget i vores lampe i soveværelset, så man kan ikke se noget som helst!
Men altså, det er sådan det altid burde se ud jo! OG jeg har faktisk også en kommode med 3 skuffer, hvor jeg har bukser, undertøj og strømper!

Roder I også i jeres skabe eller er I gode til at holde orden?

Møsser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 5: Dit seneste måltid