ønskekontor

Nu har K og jeg snart boet sammen i 3 år (i samme lejlighed) og jeg har aldrig savnet et kontor/ skrivebord, men nu, hvor jeg læser igen, kunne jeg virkelig godt bruge et område til mig, hvor jeg kan lave lektier i fred og ro. Vi har desværre ikke plads til det i vores lejlighed, men der skal vel altid være plads til lidt ønsketænkning, og her til aften har jeg brugt lidt tid på nicehome.dk, som forhandler kvalitetsmøbler til boligen til rigtig gode priser,  og jeg forelskede mig specielt i disse tre ting, som passer hamrende godt ind til resten af min stil.


Skrivebordet er dejlig enkelt (find dit skrivebord her) og passer perfekt til resten af vores møbler, der alle er ret firkantede og enten sorte eller hvide, kontorstolen (find den her) ser ud til at være dejlig behagelig, og samtidig lækker at se på, til sidst fandt jeg denne lampe, som jeg også er helt vild med ? fordi den er guld, og jeg elsker guld! (find den her)

Samlet ville mit ønskekontor komme til at koste mig 2.338,2 kr., hvilket jeg synes er en ganske rimelig pris!

Har I også en masse ønsker til jeres bolig? <3

MØS MØS

// Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Jeg kunne virkelig også godt tænke mig et rum hvor man kunne lave lektier og sy. Mangler jeg virkelig. Og ville da ikke have noget imod at have det lækre skrive bord der! 🙂

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Kunne jeg godt forstille mig ! Det fylder jo også lidt mere når man skal sy og være kre 🙂
   puh nej, det er lækkert, ikke? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er et ret fedt skrivebord! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA TAK!