Samling // Chanel neglelakkerne

Make-up opbevaring

foto-307

Hej, piger <3

Nu har jeg endelig fået styr på min make-up opbevaring, så jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer, hvordan det endte med at se ud!

Jeg har to Alex kommoder fra IKEA, og bare rolig, de er ikke fyldt helt op med make-up, men så er der jo også altid plads til lidt nye sager 😉 Ovenpå dem har jeg nogle holdere i gennemsigtig plastik fra Netto og Søtrene Grene og er fyldt med læbestifter, brushes osv. Derudover har jeg et make-up spejl, et par parfumer og en hårlak stående.

Lampen jeg har over kommoderne har min søde kæreste købt til mig, og den er jeg virkelig glad for! Jeg skal snart have hængt en hylde op til nogle af de produkter jeg fylder med ude på badeværelset, så helt færdig er jeg vist ikke endnu!

Selvfølgelig har Buster lige sneget sig med på billedet. haha!

Hvad synes I om min måde at opbevare min make-up på? Og hvordan opbevarer I jeres? 🙂 Jeg vil meget gerne have lidt inspiration fra jer <3

Jeg kan se, at en del af jer, der har deltaget i min give away glemmer at like på Facebook, men det skal I altså lige huske at gøre, ellers tæller jeres kommentar ikke med i lodtrækningen.

MØS MØS

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samling // Chanel neglelakkerne