Whisper of gilt

New in // Porcelain Pink & Lightscapade

foto-287 foto-286

Ja, så er det endnu engang tid til lidt MAC produkter – som I nok har luret er jeg utrolig glad for MAC 😉 Denne gang var det tid til nye mineralize skinfinish! Lightscapade fik jeg i fødselsdagsgave og porcelain pink købte jeg i weekenden, da jeg så der kun var en tilbage på Magasins hjemmeside og den var udsolgt på MACs.
Jeg synes de begge to er suuuper smukke, og kan klart anbefale dem begge. Synes det er super ærgerligt at porcelain pink er limited edition, men måske I stadig kan være heldige at finde den i en af MACs butikker 🙂

Håber I har haft en skøn onsdag!

Møs møs <3

Skriv en kommentar

 • Ej det ser spændende ud med alle de nye produkter du får smidt op 🙂

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at du skrev hvordan man brugte dem, eller en lille video med hvordan de skal bruges. Jeg er mega newbie på det her område og det er ikke altid jeg forstår hvad du bruger produkterne til ( hihi, knap så kloge mig). Så et lille ønske herfra, fordi jeg ved du er fucking sej til det beauty shit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelse herfra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner nogle lækre produkter. Er også selv stor fan af MAC!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whisper of gilt