Madplan uge 4

Fødselsdagssøndag

Jeg havde jo fødselsdag i fredags og skulle faktisk holde den lørdag, men pga migræne måtte jeg rykke den til i dag, hvilket jeg er superglad for vi gjorde, for nej, hvor var det bare hyggeligt! Vi havde mine forældre, min lillebror og K’s forældre på besøg til kaffe, boller og kage!

foto-252 foto-249K havde lavet den lækreste oreo cheesecake! Jeg faldt over opskriften for rigtig lang tid siden og printede den ud fordi jeg gerne ville have den til min fødselsdag, og det fik jeg så! Og alle elskede den 🙂

foto-251K havde lyst til fastelavnsboller med creme (?) så dem bagte han også – og ja, jeg pyntede dem 😀

Derudover bagte K også lækre gulerodsboller! Ham har jeg altså været heldig med!

foto-253Buster synes rengøringen før gæsterne kom var for kedelig, så han lagde sig til at sove i to kurve, det så simpelthen for skægt ud!

Nu vil jeg smide stængerne op og se “All About Steve” på tv2 og spise lidt mere cheesecake <3 Hav en skøn aften.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 4