Nye plakater til den nye lejlighed

NakedNatureBox Januar 2018

Denne box er modtaget som gave. 

img_3728

Jeg har altid haft lidt af en svaghed for abonnementsbokse fyldt med månedlige overraskelser. Og helt ærligt, hvad er bedre end spiselige overraskelser? NakedNatureBox er her ingen undtagelse – den er proppet med lækre snacks. Det er første gang jeg har modtaget denne box, men mit førstehåndsindtryk er virkelig godt.

img_3729

Jeg har altid en lille snack i tasken til når sulten melder sig på farten eller studiet. Jeg ved selv, hvordan jeg bliver når jeg er sulten – og det er ikke godt for nogen. Og hvis jeg ikke har noget i tasken, så har jeg det med at benytte mig af de hurtige og knapt så sunde løsninger. Derfor er det helt perfekt for mig at modtage sådan en box en gang om måneden og så er der hele tiden nye og spændende snacks lige til at snuppe med i tasken på vej ud af døren.

img_3730

Boxen findes i tre varianter; glutenfri og vegansk, basic boxen (som er den, jeg har modtaget) og fitness. NakedNatureBoxen koster 179 kroner om måneden og man modtaget hver måned mindst 8 spændende snacks.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye plakater til den nye lejlighed