2. adventskonkurrence // Moroccanoil Renew Collections

Nyt til lejligheden / Desenio

img_3650

Sponsoreret –
Desenio har været så søde, at forære os et gavekort til shoppen, så vi kunne vælge nogle nye plakater til vores hjem, men jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive dette indlæg.


Jeg har tidligere nævnt Desenio på bloggen, da vi sidste år fik nye plakater til stuen. Men nu var det tid til lidt forandring – særligt fordi lejligheden stort set ikke ligner sig selv i forhold til sidste år, så plakaterne fra dengang passede ikke længere ind.

Den smukke ugleplakat har vi stående på vores kommode i entréen. Det var faktisk S, der fandt den og faldt for den, men jeg kunne heller ikke stå for den, så den blev vi hurtigt enige om 🙂  Normalt er jeg ikke særlig vild med dyreplakater, men det er nok bare fordi jeg aldrig før havde fundet en, jeg rent faktisk synes er pæn 😀

img_3651

I vores stue ville jeg gerne have nogle motiver, jeg ikke bliver hurtigt træt af – nogle der giver lidt ro og det synes jeg naturmotiver er rigtig gode til. Jeg forelskede mig ret hurtigt i disse to motiver og valgte kobberrammerne til dem for lige at give dem dét ekstra og jeg er så glad for resultatet i stuen.

img_3652

I soveværelset havde i den fine ananas i forvejen fra sidste gang vi bestilte fra shoppen, men den lille plakat med tekst er ny. Teksten er en, jeg selv tror meget på og prøver at leve efter, så jeg synes den er meget passende at have i soveværelset, hvor jeg ser den hver morgen når jeg står op og hver aften inden jeg går i seng.

Vi er begge rigtig glade for alle de nye plakater, som simpelthen bare giver lidt ekstra til alle rum i lejligheden. Det er en helt perfekt måde at pifte lejligheden lidt op på, eller til at tilføje lidt ekstra, hvis man lige trænger til lidt forandring. Desenio har lige nu 25% på alle plakater ved køb af over 600 kr., så hvis I lige mangler at få styr på nogle julegaver, så vil jeg sige, at det er et kig værd.

Jeg kigger ind på bloggen igen lidt senere med ugens adventskonkurrence <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. adventskonkurrence // Moroccanoil Renew Collections