Yves Rocher Julekalender 2016

Nem og hurtig aftensmad med Go-Tan + konkurrence

fullsizerender-12 fullsizerender-14

Sponsoreret*


Jeg bliver tit spurgt om, hvad jeg spiser nu hvor jeg ikke spiser kød. Om det ikke er kedeligt?
Flere af jer har også efterspurgt indlæg og min kost og jeg tænkte derfor at jeg vil begynde at flette dem ind af og til.

Jeg var i sidste uge så heldig, at modtage en kasse fyldt med lækre produkter fra Go-Tan (som I måske også har mulighed for at vinde sidst i indlægget 😉 ) og har nu fået eksperimenteret en masse med dem.

Jeg er særligt vild med deres nye woksaucer, som er uden konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, kunstige aromaer eller smagsforstærkere – de er behandlet, så smagen bevares. De er alle baseret på Go-Tan familiens oprindelige opskrifter fra Indonesien og der er fire forskellige smagsvarianter at vælge i mellem. Sådan en lille flaske woksauce har nu reddet mig i mit køkken mere end én gang, da jeg af og til synes, det kan være rigtig svært at finde tid til at lave god og sund mad i hverdagen og jeg får altid dårlig samvittighed hvis jeg tyer til de alt for nemme løsninger, men det gør jeg altså ikke med denne, da den er så naturlig, som den er.
I onsdags fik vi denne lækre ret, som tog max 15 minutter at tilberede i alt og jeg brugte kun en wok og en grydeske – så opvasken var også minimal og det er jo helt perfekt i en travl hverdag.

Jeg købte bare lige præcis de grøntsager, jeg havde lyst til (normalt havde jeg tømt køleskab og fryser, men de var allerede tomme), smed det hele i wokken, hældte saucen over, nudlerne i og bum – så var der mad!

Men man kan jo bruge hvad som helst – man kan som sagt tømme sit køleskab for rester af grøntsager eller kød, hvis man spiser det og ellers kan man bare købe lige præcis de grøntsager og det kød, man har lyst til – der er heldigvis ingen regler 😀

fullsizerender-13

Beklager de fine billeder, men den tidligere solnedgang samt den sprungne pære i stuen gør virkelig intet godt for belysningen når jeg tager billeder om aftenen.

Som i (måske) kan se, endte det i hvert fald med at blive helt vildt lækkert og det smagte på ingen måde som noget der havde taget under 20 minutter at tilberede – vi er kæmpefans herhjemme!


Go-Tan har en ret fin historie, synes jeg – familien emigrerede tilbage i 1950’erne fra Indonesien til Holland og tog de indo-kinesiske rødder (og dermed kogekunsten) med til deres nye hjemland. Kort efter familiens ankomst til Holland var både køkken og garage omdannet til en fødevareproduktion siden åbnede de en restaurant i Amsterdam og i dag har de store produktionsfaciliteter i Holland hvor stort set alle deres produkter bliver producerede. I dag er det tredje generation af familien, der viderefører familiens stolte traditioner med inspirerende asiatiske produkter.


I har mulighed for at vinde følgende produkter:

 • Go-Tan Asian Naturals Wok Teriyaki
 • Go-Tan Asian Naturals Wok Chili
 • Go-Tan Asian Naturals Wok Red Curry
 • Go-Tan Asian Naturals Wok Sweet & Sour
 • Go-Tan Risnudler Miehoen
 • Go-Tan Sambal Oelek
 • Go-Tan Øko Nudler
 • Go-Tan Original Chili sauce
 • Go-Tan Sriracha chilisauce
 • Go-Tan Krupuk rejechips
 • Go-Tan Ramen nudler
 • Go-Tan Woknudler
 • Go-Tan Øko kokosmælk

Alt du skal gøre for at deltage er:

1. Følge bloggen på facebook 
2. Fortælle mig din livret i kommentarfeltet

Jeg trækker en heldig vinder om en uge. 


*Jeg har fået tilsendt produkterne til test og konkurrencen er også sponsoreret af Go-Tan. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive dette indlæg. 

1 kommentar

 • Min livret er klar ‘Wok-mix’, hvor jeg selv kreere, alt efter hvad jeg har i skabene og i køleskabet 🙂 Jeg elsker kylling eller kalkun med blandede grøntsager (gerne en masse peber, vandkastanjer og bønner), kokosmælk og nudler. Og så skal det hele selvfølgelig krydres godt med bl.a. karry, gurkemeje og chili 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Julekalender 2016