Jean Paul Gaultier // Le Mâle & Classique Essence de Parfum

GOODIEBOX // OKTOBER 2016

img_2160

Sponsoreret*


Balance Me – instant lift pore minimiser 
Kan købes i Matas
Revitalash Advanced – eyelash conditioner serum 
Kan købes lige her.
Glov – quick treat 
kan købes lige her.
Miqura – golden modeling mask 
kan købes lige her.
The Body Shop – LE spiced apple body butter 
Kan købes i The Body shop fra november.

Månedens box er igen et samarbejde med Magasin, og jeg er vild med det! Dette sker i forbindelse med Magasins renovation af hele beauty-afdelingen på Kongens Nytorv, som de slår dørene op for i uge 43 og 44 og det bliver Skandinaviens største beauty-univers med mere end 2.000 kvadratmeter. Der vil som tidligere være en række eksklusive og hypede brands, men der vil også være nytilkomne brands som Aesop (yay), Jo Malone London (endnu mere yay!), Diego Della Palma (yay yay yay) og AromaWorks (!!) og Tom Ford og Zadig & Voltaire står nu klar med nye lækre dufte.

Månedens Goodiebox er sammensat med fokus på produkter, der er både innovative og luksuriøse og det er altså lykkedes dem ret godt! Jeg er selv allerede i gang med at teste Revitalash –  har været det i en måneds tid nu og kan allerede se forskel på mine vipper. Body butters fra The Body Shop kender vi og elsker vi vist alle sammen, men denne er en af årets juledufte og den dufter bare så skønt! Resten af produkterne har jeg faktisk ingen erfaringer med, så dem glæder jeg mig til at komme i gang med at teste.

Den lille notesbog fra Magasin er simpelthen også bare så fin – den har jeg faktisk brugt til at skrive alle mine noter til dette indlæg 😀

I kan selv tilmelde jer Goodiebox lige her


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jean Paul Gaultier // Le Mâle & Classique Essence de Parfum