KONKURRENCE // Vind en lækker pakke fra Eylure

Tip til små lejligheder // udnyt dine døre

te

Jeg købte sidste år nogle af disse hylder til døre og er simpelthen så glad for dem. Vi mangler virkelig opbevaringsplads herhjemme – særligt i vores køkken og på badeværelset, og disse har virkelig hjulpet. Som I kan se, bruger jeg den i køkkenet til at opbevare min te, og den på badeværelset bruger jeg naturligvis til produkter. Og det mest fantastiske er næsten, at den kun koster 49 kr. og i denne uge endelig er tilbage i Netto. I skal dog lige være opmærksomme på, om der er lidt “luft” mellem dør og karm, så døren stadig kan lukke 🙂 Det kan vores i køkkenet nemlig ikke, hvilket dog ikke er noget problem for os, da den aldrig er lukket alligevel.

Har I nogle gode tips til hvordan man bedst udnytter pladsen i en lille lejlighed?

xx

1 kommentar

  • Jeg så godt hylden i Nettoavisen og tænkte det bare var hammer genialt! Jeg bor ikke i en lille lejlighed, men derimod på et lille værelse i en ok størrelse lejlighed. Og som pige (og blogger) kan det godt være svært at at indfinde sig med 8 kvm soveværelse. Så jeg endte med at tage i IKEA og har købt noget skabsværk der går hele vejen op til loftet. Dét er bare genialt og man får virkelig udnyttet pladsen! Derudover så har jeg bed rollers og de hjælper altså også virkelig meget og kan fjerne mange ting man ikke lige vil have stående frem til hverdag 🙂

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // Vind en lækker pakke fra Eylure