Vanessa Tester // Sephora 3D Precision Sponge

GOODIEBOX // JANUAR 2016

IMG_4331

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke. 


Sanex – Atopicare Håndcreme
fås i dagligvarehandlen. Vejl. udsalgspris – 32,95 kr.
Isangs – Antioxidant Ansigtsolie
Vejl. udsalgspris 105 kr. Kan købes her.
Carmex – Lip Balm
Vejl. Udsalgspris 29,95 kr. Fås i Matas.
Omoi! – Anti Ageing Eye Oil
Vejl. Udsalgspris 280 kr. Kan købes her.
nu3 – Økologisk Superfood Trio Bar
Vejl. udsalgspris 15 kr. Kan købes her.
Emite Makeup – Tan Booster Bronzer
Vejl. udsalgspris 249,95 kr. Kan købes her.
Loqi – Tote Bag
Vejl. udsalgspris 75 kr. Kan købes her


Denne måneds boks er lige mig! Den indeholder to af mine natbords must haves, som jeg jo viste jer her, som altid er rart at have lidt ekstra af 🙂 Jeg er rigtig spændt på at teste hudplejeprodukterne fra Isangs og Omoi! da det stadig er nye mærker for mig. Emite Makeup har jeg aldrig hørt om før, så jeg er også spændt på deres bronzer.

Baren fra nu3 og den fine tote bag fra Loqi har jeg allerede lagt i min taske, da jeg altid har en snack i tasken, hvis nu jeg skulle blive sulten, og jeg er på jagt efter en sund snack til tasken, som forhåbentlig kan hjælpe mig med at overholde mit ene nytårsforsæt og den smarte tote bag fordi jeg hader at skulle købe poser når jeg handler og derfor altid har stofposer med, og så er det altså ret smart bare at kunne have denne i tasken altid i stedet for.

Hvis Goodieboxen lyder som noget for jer, kan den bestilles lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanessa Tester // Sephora 3D Precision Sponge