Nytårsforsætter 2016

Vanessa Tester // Sephora 3D Precision Sponge

12544099_10153690162835795_350683284_o

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.


Alle kender den originale beautyblender. Der er efterhånden en del firmaer, som har prøvet at lave en kopi af den meget populære svamp.

Sephora er også hoppet med på bølgen og har prøvet at lave en svamp til at påføre makeup med.

Umiddelbart er denne her version fra Sephora et godt bud på en kopi af den originale beautyblender. Den er fast, og gør et virkelig godt stykke arbejde i forhold til at påføre foundation, concealer og andre produkter.

Det der er vigtigst at huske når man bruger en svamp er, at den skal fugtes før brug. Nogle bruger den uden at fugte den, men der kan man risikere at svampen bare suger dine produkter til sig. Det er noget møg, da det bare gør at svampen suger produkterne til sig og der går meget af dine produkter til spilde.

Denne svamp fra Sephora er et godt bud, hvis man ikke vil bruge alle pengene på en original beautyblender. Men jeg er altså også fan af dem fra Real Techniques, og de kan tit findes på tilbud.

Har I prøvet nogle gode svampe som i kan anbefale? Nogle som måske er endnu bedre eller ligeså gode som den originale beautyblender?

Den koster 80 kr. og kan købes i Sephora.

Kh Vanessa.

1 kommentar

  • Fint indlæg. Jeg har faktisk aldrig haft muligheden for at prøve den “rigtige” Beauty Blender. Chokerende, I know. Denne her lyder nu som et fint alternativ, så måske jeg skulle tage et kig på den (:
    http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsætter 2016