Vanessa tester // Depend vipper

Nytårsforsætter 2016

2016

Jeg har kun to nytårsforsætter i år. Det er en nemlig mængde, jeg kan overskue og forhåbentligt kan overholde.

1.  Rydde op og ud

Denne er jeg faktisk allerede godt i gang med. Jeg har altid haft rigtig mange ting. Alle mulige ting. Både tøj, makeup, hudpleje og mange andre ting. Jeg har allerede ryddet ud og op i mit klædeskab og kom faktisk af med fire sorte skraldesække fyldt helt op med tøj. Lige for tiden er jeg i gang med mine kommoder med alle mine produkter – og det tager faktisk rigtig lang tid 😀 Men jeg bliver så glad, når jeg er færdig, for jeg har utrolig svært ved at overskue for mange ting. Det er virkelig en lettelse kun at have det tøj i mit skab, som jeg rent faktisk bruger. Og sådan vil jeg gerne have det i hele vores lejlighed. Jeg gider simpelthen ikke, at have ting, jeg alligevel ikke bruger længere.

2. Være bedre ved min krop

Jeg er rigtig glad for min sofa og jeg er mindst ligeså glad for cola og chips. Og det stopper jeg altså ikke med at være glad for, men jeg skal have mindsket mit forbrug af usunde sager. Jeg har besluttet mig for, at jeg i år 2016 kun må drikke sodavand og spise usund i weekender, ved særlige lejligheder eller hvis jeg VIRKELIG har lyst. Jeg skal ikke på kur, jeg har ikke brug for at tabe mig, så hvis jeg virkelig har lyst til et stykke kage, så tager jeg et stykke kage! Men det skal bare ikke være noget jeg gør hver dag mere 😀
Derudover vil jeg også begynde at træne lidt. Ikke i et træningscenter, for det ved jeg godt, at jeg alligevel ikke får gjort, men herhjemme! Dette er jeg faktisk også gået i gang med, og det går rigtig godt indtil videre! Jeg håber, at det at spise sundere og bruge min krop vil hjælpe på min migræne, for den er jeg godt nok træt af!

Har I nogle nytårsforsætter i år? 🙂

8 kommentarer

 • Cecilie

  Hvordan motiverer du dig selv til at spise sundere og træne? Dét er mit nytårsfortsæt, men jeg er ikke kommet i gang endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har også kun to: Jeg må ikke købe nogen øjenskyggepaletter i 2016 og jeg skal spise sundere. Det går faktisk allerede ret dårligt, selvom det kun er den 21. januar og der kun er to… 🙁 I suck!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Tror næste år vil jeg kun have ét: At have nul nytårsforsætter. Det må da kunne lykkes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Er sikker på du klarer den! 🙂 Ellers synes jeg, du skal overveje at tilpasse dine nytårsforsætter, så de passer bedre til dig. Måske begrænse dit køb af paletter, i steder for slet ikke at måtte købe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Frø

  Hej – Billedet til højre, er det en box man kan bestille eller? For det ser da lidt spændende ud synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Den er så lækker! 🙂 Der kommer et indlæg om den i løbet af ugen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad er den for en box på det højre billede? Den ser god ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Uh den kommer der et indlæg om i løbet af ugen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanessa tester // Depend vipper