Julekalender – 18. December // Vind mine julefavoritter fra bySWIERCZ

Julekalender – 19. December // Vind lækker gaveæske fra Davines

I dag har I mulighed for at vinde denne helt vildt lækre gaveæske fra Davines, der indeholder alt, hvad hjertet begærer indenfor stylingprodukter. Med denne gaveæske kommer man altså ikke til at mangle noget som helst – det er efter min mening er ret perfekt gaveæske og lige præcis derfor skulle jeg da have den med i min julekalender.

For at deltage skal I blot: 

1. Følge bloggen på facebook 
2. Kommentere med et “<3”

Jeg trækker en heldig vinder d. 29. december

HAV EN DEJLIG AFTEN <3

Produkterne er sponsorerede af Davines.

162 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender – 18. December // Vind mine julefavoritter fra bySWIERCZ