Julekalender – 14. December // Vind hudpleje fra Nilens Jord

Julekalender – 15. December // Vind John Frieda 7 Day Volume

Jeg har på fornemmelsen, at rigtig mange piger ønsker mere volumen i håret og altid er på jagt efter nye volumengivende produkter. Denne serie fra John Frieda er jeg selv ret imponeret over – især in shower treatment er populær hos mig, og derfor skal jeg da forkæle en heldig læser med disse fire produkter:

  • Shampoo
  • Conditioner
  • Volume Treatment
  • Hairspray

For at deltage skal I blot: 

1. Følge bloggen på facebook 
2. Kommentere med et “<3” 

Jeg trækker en heldig vinder d. 29. december

HAV EN DEJLIG AFTEN <3

Produkterne er sponsorerede af John Frieda.

132 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender – 14. December // Vind hudpleje fra Nilens Jord