Den populære blonde BH fra Pieces er på lager igen - nu i Navy

Julekalender – 8. December // Vind pensler + makeupsvamp fra Real Techniques

Jer, der har fulgt med på bloggen i noget tid ved, hvor glad jeg er for penslerne fra Real Techniques! Og derfor kunne jeg næsten ikke lave en julekalender i år uden at udlodde nogle af mine favoritter derfra. I har derfor i dag mulighed for at vinde hele fire af mine favoritter til at lægge en perfekt base:

  • Concealer brush
  • Foundation brush
  • Powder brush
  • Miracle Complexion sponge

For at deltage skal I blot: 

1. Følge bloggen på facebook 
2. Kommentere med et “<3” 

Jeg trækker en heldig vinder d. 29. december

HAV EN DEJLIG AFTEN <3

Produkterne er sponsorerede af Real Techniques.

178 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den populære blonde BH fra Pieces er på lager igen - nu i Navy