20% på alle mine favoritdufte

I min taske – sensommer

Blandt mine veninder er jeg lidt mormoren, hvad angår indholdet i tasken. Jeg har altid en alt for stor taske med mig og jeg har altid alt med mig rundt, som jeg kunne få brug for. I starten driller de mig, men der går ikke længe før de for brug for fx håndcreme eller mascara, og så forstår de pludselig, hvorfor jeg har så meget i min taske, som jeg har.

Retractable Bronzer Brush 
Denne pensel har jeg i tasken, fordi den for det første er retractable, dvs., at den har et låg, så den ikke blive snavset i tasken og hårene bliver heller ikke ødelagte. Derudover er det en virkelig god pensel til bronzer!

Mineralogie Pressed Bronzer (forhandles hos hudplejeklinikker og spa’er)
Denne brozer er hamrende smuk! Den giver den perfekte glød – især hvis ens hud ser lidt træt og trist ud efter en lang dag, er den rigtig god. Den er også utrolig nem at blende ud, hvilket gør, at det er den perfekte bronzer at have i tasken.

Nilens Jord Extension Mascara
Jeg har altid mascara med mig i tasken, enten for lige at pifte min mascara lidt op efter en lang dag, eller hvis det har regnet og der ikke er meget mascara tilbage på vipperne. Derudover er det heller ikke altid, at jeg har mascara på i skole, og hvis jeg så skal noget efter skole er det altså godt lige at have den i tasken, for mascara gør utrolig meget for mig – jeg ser straks mere vågen ud. Og denne mascara er min favorit for tiden, så derfor er det netop den, jeg har i tasken.

La Roche-Posay Novalip

Jeg har stort set altid tørre læber. Denne læbestift indeholder både egenskaberne fra læbepleje og læbestift – derfor er den perfekt for mig, at have med i tasken. Man kan både påføre et almindeligt lag, hvor man får en rigtig god pigmentering eller man kan påføre et let lag og blende det let ud med fingrene, så giver den blot et smukt hint af farve samtidig med, at den fugter læberne. 

Yves Rocher håndcreme

Yves Rochers storsælgende håndcreme fylder 50 år, og er derfor lavet i en limited edition udgave, og jeg er heeeelt vild med den! Den fugter mine hænder lige tilpas og trænger utrolig hurtigt ind, hvilket er vigtigt for mig, når jeg har en håndcreme med på farten og så koster den kun 19 kroner!!!


Nupo Meal Bar Chocolate

Det er ikke altid jeg når at spise morgenmad inden jeg tager i skole, og så bliver jeg helt ustyrligt sulten inden jeg har været i skole længe. Jeg har ofte nok kommet til at spise min frokost i første frikvarter, hvilket jeg har fortrudt lige så mange gange, som det er sket. Det har jeg nu lært af, og jeg har derfor altid en af Nupos måltidsbarer med i tasken. Valget faldt på Nupo, da de smager drøngodt og holder mig mæt i lang tid.

CND Solaroil

Mine negle og neglebånd har altid været ret tørre, og især efter jeg er flyttet en del her den sidste tid. Det var faktisk ret slemt til sidst, men jeg er nu begyndt at bruge SolarOil dagligt, og det har virkelig hjulpet mig. Jeg har en i tasken, og en derhjemme for ikke at glemme at bruge den dagligt.

Darphin The Revitalizing Oil (forhandles hos hudplejeklinikker og spa’er)

Denne olie kan bruges til hvad som helst – den kan bruges som hår olie, til tør hud, negle og neglebånd mm. og derfor har jeg den i min taske!

Levevis Sun Protection Stick SPF 30 (forhandles i Føtex)

Det kan godt være, at det ikke er rigtigt sommer længere, men husk nu stadig solcremen!! For at gøre det nemt for mig selv, har jeg valgt at have denne stick i tasken – den fylder ingenting og er rigtig nem at påføre på farten.

Med-Clean Handhygiejne Gel

Jeg er mildest talt ikke særlig glad for bakterier og jeg går derfor INGEN STEDER uden håndsprit!

ghd Style Final Fix Hairspray

Jeg behøver vel ikke at forklare, hvorfor jeg har hårspray i min taske, men grunden til det netop er denne, er fordi den holder utrolig godt, uden at gøre håret stift og klistret – for det må da være noget af det værste, der kan ske!

Hvad kan I ikke undvære i tasken? <3

Indlægget indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på alle mine favoritdufte