GOODIEBOX // AUGUST 2015

En lille opdatering og et spørgsmål til jer.

Der er nogle af jer, der har efterspurgt en lille opdatering af, hvad der egentlig er sket i mit liv her på det sidste, så det skal I da få.

Jeg er flyttet fra Slagelse, og er nu flyttet ind til min kæreste i København, hvilket er skønt! Sommeren over har jeg fået hygget en masse med min kæreste og mine veninder.
Jeg har også ENDELIG fået mine kommoder tilbage, hvilket er fantastisk, da jeg nu har alle mine produkter samlet igen, så jeg kan skrive en masse indlæg.
I tirsdags startede jeg på min nye uddannelse og jeg læser nu PBA – International handel og markedsføring i Roskilde, hvilket tager halvandet år. Jeg kan ikke sige så meget om uddannelsen endnu, da vi ikke er gået i gang med undervisningen endnu, men mine klassekammerater og lærere virker rigtig søde og dygtige.
Alt i alt er jeg vist så småt ved at have styr på det hele igen og det er jeg bare superglad for.

Nu til spørgsmålet til jer! Mange af jer har spurgt efter flere af disse opdateringer, opskrifter, billeder af min nye lejlighed mm. Bloggen er dog som udgangspunkt en skønhedsblog, men hvis det har interesse, vil jeg meget gerne begynde at dele andre ting også, så det vil jeg utrolig gerne høre jeres mening om <3

8 kommentarer

 • Andrea

  Synes også at personlige indlæg er hyggelige at læse☺️ Savner lidt flere indlæg – bloggen har stået meget stille synes jeg men med de forandringer du beskriver i dit liv så skal tiden også være der til det hele. Håber på lidt mere lyd fra dig Nuria. Hilsen en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Årh, Andrea, man må virkelig sige, at du er en trofast læser, og det er jeg SÅ glad for!
   Du har fuldstændig ret i, at her har været stille – alt for stille! Men det er jeg ved at prøve at få rettet op på nu, hvor der er kommet lidt mere ro på resten.
   Hav en dejlig aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Siger Go for det. Ville også elske at se tøj hauls indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   God idé – det vil jeg gerne prøve at lave også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger go på det personlige! Selvom en blog har et tema, er det altid fint at have en fornemmelse af personen bag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Så vil jeg sørge for at få skrevet flere af dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvad kræver det at læse det du læse? Har du taget en markedsføringsøkonom uddannelse først?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Jeg er finansøkonom, men den eneste i min klasse 🙂 De fleste er markedsføringsøkonomer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // AUGUST 2015