FTF-A

GOODIEBOX // JUNI

GREENISH BEAUTY!

THE BODY SHOP – DROPS OF YOUTH CONCENTRATE. 50 ML KOSTER 375 KR.
KLORANE – CITRON-EKSTRAKT SHAMPOO. 400 ML KOSTER 129,50 KR.
NAOBAY – MOISTURIZING PEELING. ESTIMERET PRIS FOR 100 ML – 149 KR.
IROHA – NATURE REPAIR & NOURISHING HAND & NAIL GLOVES.  EST. PRIS – 49 KR.
URTEKRAM – NOURISHING NO PERFUME HAND CREAM. 75 ML. KOSER 44,95 KR.

Alle priserne er vejledende. 

Som sagt, var sidste måneds box ikke synderligt interessant for mig, men nu har goodiebox gjort det hele godt igen! 🙂 Jeg glææææder mig til at komme i gang med alle disse lækre produkter. Jeg er især spændt på håndmasken fra Iroha og drops of youth. Jeg skal bare lige have tømt den serum jeg er i gang med før jeg tager hul på den, for jeg har altså ikke lige mere ledig plads på badeværelseshylden.

Hvad synes I om månedens box? 

MØSSER!

1 kommentar

  • Synes den er sådan… tja? Serumet er jeg i hvert fald blevet meget mere glad for end da jeg først så det (“HVAD i alverden er dette dyre monstrum?”) og bruger det faktisk hver dag, morgen og aften.

    Naobay er også fin, omend lugten er lidt for øv til mig. Shampooen får jeg næppe brugt og resten er da fint nok, så alt i alt en udmærket box men langt fra min yndlings.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FTF-A