HVAD VIL I SE?

GOODIEBOX // JANUAR

MILK_SHAKE CONDITIONING WHIPPED CREAM – 100 ML KOSTER 99 KR. 
A-DERMA SENSIFLUID CLEANSING OIL – 250M ML KOSTER 129,50 KR. 
PREMAE CLEMENSY MULTI-VIT SERUM – EST PRIS FOR 100 ML 249 KR. 
NAOBAY EXTRA NOURISHING RICH CREAM – EST. PRIS FOR 50 ML. 399 KR. 
NIVEA CREME CARE – 250 ML KOSTER 22,95 KR. 

Jeg er lidt bob-bob med denne box. Jeg er lidt øv over igen at have modtaget milk_shake conditioneren, men jeg kan sagtens forstå, at de har valgt, at komme den i boxen igen, da det er et lækkert produkt, og mange har efterspurgt det. Jeg modtager bare ikke boxen for at få produkter jeg har, men for at prøve nye spændende produkter 🙂
Jeg glæder mig til gengæld meget til at teste den serum der er med, da den skulle hjælpe på rødme. A-Derma cleansing oil har jeg hørt rigtig meget godt om, så den glæder jeg mig også til. Og Naobay glæder jeg mig også til, da den er så dyr, at den bliver nødt til at være god 😉

Har I modtaget denne måneds box? Og hvad synes I? <3 

MØSSER!

9 kommentarer

 • Jeg synes det er nogle lækre sager 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ÆÆÆLSKER den box! Og det er jo selvfølgeligt øv at modtage noget af det sammen, MEN så var det da heldigvis noget super lækkert og så har os, der ikke har været med så længe, også haft mulighed for at prøve den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Naobay cremen er jeg godt nok skuffet over! Efter to dage, er tuben gået op i toppen. Den lugter fælt og hvis man ser på ingredienslisten, så indeholder den altså mange ting – som ikke just er særlig fugtgivende i forhold til prisen og andre cremer på markedet! 🙂 Bare min mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilke ingredienser mener du specifikt? Jeg ser mest gode olier og forholdsvis få problematiske ingredienser…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hovedingrediensen er vand, efter min mening skal “extra nourishing rich cream” ikke have vand, som hovedingrediensen (jeg er godt klar over at der selvfølgelig skal vand i ;)) Desuden indeholder den både parfume (KÆMPE minus i min bog) MEN den indeholder og flere stoffer, som er på videnscenter for allergi’s hjemmeside over de 26 deklarationspligtige stoffer, og 3 af de stoffer står derinde, som allergifremkaldende, der er ingen af de stoffer der må anvendes i produkter, som har den blå krans.
   Desuden er det jo en utrolig dyr creme i full size, og jeg ville sagtens kunne finde andre bedre alternativer, som også kan bruges til sart hud 🙂 Efter jeg gennemgik ingredienslisten og både så parfume, og allergifremkaldende stoffer – så er den røget i skraldespanden – men det er bare mig, der er lidt øm over hvad jeg smører mit ansigt med. Den kan jo sagtens være fugtgivende og god for andre, jeg vil bare ikke risikere noget ved at bruge den i længere tid. Desuden gik den som sagt i stykker i toppen efter 2 dage og så bryder jeg mig slet ikke om duften – jeg er i hvert fald skuffet over den, hvis man skal se på helhedsudtrykket 🙂 Desuden synes jeg også det er lidt “forkert” at der står på den at den er “natural and organic” når der er flere af stofferne, der ikke just er naturlige og som kan give allergi, og kløe ved brug 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De deklarationspligtige 26 stoffer du refererer til er jo netop duftstoffer og det er ganske rigtigt at der er parfume og æteriske olier i cremen. Den er dog naturlig (98.85% ifg producenten) da det du kalder “allergifremkaldende stoffer” er naturlige duftstoffer som selvfølgelig kan fremkalde allergi ligeså meget som en syntetisk parfume. Heldigvis står de til sidst på ingredienslisten hvilket vil sige at det er en meget lav mængde. Som du siger er det jo noget man selv skal styre 🙂

   Jeg kan personligt godt lide vandbaserede cremer (mere end olie eller silikonebaserede cremer) da de ikke fedter for meget på min kombineret hud, men det er selvfølgelig forskelligt hvad man foretrækker. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aiste

   Jeg har prøver både serum og cremen og er meget glad for begge to! Duft er en meget personlig ting, jeg foretrækker “apotek-agtig” frem for alt for blomstret. Den fugter godt og min hud var glad og tilfreds efter 1 timers cykling ude i -2 grader. Jeg kan ikke finde noget slemt i ingredienslisten, ikke alt kan være fugtgivende i en creme. Det mest fugtgivende til prisen er vist et glas postevand…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er total forelsket I Milk_shake – hold nu fast jeg har lyst til at æde den, så lækker konsistens og duft ahhhh <3

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også abonneret Goodiebox – suprise 😉 – og var ret glad for Januar boksen. Vidste slet ikke at Naobay cremen var så dyr, men den er god – synes jeg indtil videre. Fugtgivende uden at være for fedtet. Slog også lige ingredienserne op og synes det ser meget fornuftigt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VIL I SE?