NARS // EN GOD OPLEVELSE

FØDSELSDAGSGAVER #1

Jubiii, efter lang ventetid (dumme postvæsen) modtog jeg endelig fødselsdagspakke nr. 2 fra min mormor og morfar. Det er SÅ skønt, at modtage pakker fra dem, for de gør sig altid så umage med at finde på ting, at komme i. Som I måske kan regne ud, er de to pensler “hoved”-gaven og resten er små ekstrating – som jeg elsker!

Til de to pensler, som det nu engang handler om!
Den forreste pensel er en af MACs nye fra deres masterclass brush kollektion. Alle ligner lidt tandbørster, og jeg er meeeeget spændt på at se, hvordan den er at arbejde med! Jeg vender gerne tilbage med en anmeldelse, hvis det er noget, I gerne vil læse.
Den kan købes lige her. 

Den anden pensel er fra Zoeva – et mærke vi desværre ikke kan købe herhjemme, men som med næsten alt andet, kan de findes online.
Denne har jeg tænkt mig at bruge til foundation, og umiddelbart virker den hamrende lækker, så den glæder jeg mig også gevaldigt til at prøve!

Har I en favoritpensel? <3 

MØSSER!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARS // EN GOD OPLEVELSE