JULEGAVE # 1

SKØNHEDS/-NYTÅRSFORSÆTTER

Jeg er normalt ikke meget for alt det her med nytårsforsætter, og da slet ikke den der “New year, new me”. Men i år vil jeg forsøge mig med et par stykker indenfor skønhed.

 • Jeg vil blive bedre til at lave “cat eye” eyeliner!
  Jeg er simpelthen ved at blive skør af, at jeg ikke kan finde ud af, at lave begge nogenlunde lige. Og jeg går ud fra, at det er som med alt andet – øvelse gør mester!
  Så i år 2014 vil jeg øve mig!
 • “Shop my stash”
  Jeg har rigtig meget makeup efterhånden, og jeg vil gerne have brugt mere og købe mindre. Hvis I ikke ved, hvad “Shop my stash” er, så går det kort sagt ud på at shoppe i egen samling, som udtrykket beskriver ret godt. Jeg har tænkt mig, hver uge/måned, at pakke en lille makeuppung med ting jeg ikke har brugt længe, som jeg så SKAL bruge i den tid.
 • Jeg skal blive bedre til at smøre min krop ind. Jeg har så mange lækre cremer, men jeg glemmer simpelthen at bruge dem – og nu skal jeg ikke lyve, til tider er jeg også bare alt for doven!

Har I nogle skønhedsnytårsforsætter for I år? <3 

MØSSER!

3 kommentarer

 • Negle Lir

  Gode nytårsfortsæt 🙂 Jeg startede egentlig mit omkring i sommers, nemlig no buy på skønhedsprodukter. Nøjh hvor har jeg meget sæbe/creme halløj. Min hjerne er simpelthen faldet for alle tilbudsskilte og smarte flasker, samt løfter om et bedre liv… Så vanen er allerede godt kørt ind og derfor er hele 2014 no buy på skønhedsprodukter før kstegorien er helt tørlagt!! Så på den måde får jeg også lidt “shop my stash” ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender alt for godt det med ikke at bruge alle de cremer man har! Og ja, tit er det ren dovenskab at man bare ikke gør det 🙂 Simpelthen for dårligt!! Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide med at få brugt det du allerede har. Jeg har næsten lige ryddet op i alt min make-up og neglelakker og givet det jeg ikke får brugt til min veninde. Mht make up nytårsforsætter må det være at vaske mine pensler ofte! 😀
  Psssst pisse godt billede af dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE # 1