RIGTIG GLÆDELIG JUL!

.. JEG BURDE

Jeg har i dag haft en slapper-dag ovenpå julen, hvor der har været gang i den hele tiden, og jeg har nok spist mere de sidste to dage end jeg plejer at gøre på en hel uge, så jeg har tilbragt det meste af dagen i min sofa. Nu er julen også ved at være omme, så skal der holdes nytår (mere mad) og så er dette år allerede omme. Det nye år starter for mange med en masse mål for det kommende år, og rigtig mange har et mål om at tabe et par kg eller blot en sundere livsstil. Jeg synes ikke selv, at jeg har behov for at skulle tabe mig, men til gengæld ville jeg have godt af, at leve lidt sundere, for jeg er simpelthen bare for glad for søde sager og andre usunde ting. Derfor har jeg siddet og kigget lidt rundt på Femina omkring mad og sundhed, og der er faktisk rigtig mange spændende ting – fx opskrifter, artikler om forskellige slankekure eller motion.

.. sidder jeg og skriver med munden fuld af mormors småkager – jeg skal altså snart tage mig lidt sammen her 😀 

Er I også alt for glade for søde sager? <3 

MØSSER!

// indlægget er udarbejdet i samarbejde med Femina.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIGTIG GLÆDELIG JUL!