L'Oréal Paris // Nude Magique, Eau de Teint Foundation

MIN LILLE FINE BIL

Nu er det ved at være noget til siden, at jeg sidst viste min bil frem – så nu tænkte jeg, at det var ved, at være tid iden! I sidste måned havde jeg haft den i tre år :-O Den er fra 2003, så det er ved at være en gammel dame. Jeg har indtil videre været utrolig heldig med den og har haft meget få problemer, men jeg tænker lidt, at jeg jo ikke kan blive ved med at være heldig, så jeg er begyndt at undersøge forskellige muligheder for vejhjælp. Jeg bor jo semi ude på landet, så det ville være rigtig ærgerligt, at strande midt ude i ingenting. Det er ikke mere end et par måneder siden, at mine vinduesviskere svigtede midt i regnen, og så holdt jeg ligesom der. HELDIGVIS var det ikke så langt fra min skole, så jeg var så heldig, at blive samlet op af en kammerat, der også var på vej i skole. Jeg nåede alligevel, at holde der noget tid og var ret frustreret til sidst, så der kunne jeg virkelig godt have haft brug for noget vejhjælp!

Lige nu har jeg kig på Topdanmark, og det ser super lovende ud!

Har I egen bil? Hvis, har I så vejhjælp? <3

MØSSER!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Topdanmark. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oréal Paris // Nude Magique, Eau de Teint Foundation