CHANEL // FORÅR 2014

HJÆLP – JEG MANGLER NYE STØVLER

Så, nu er efteråret atter over os, og hvad betyder det? NYE STØVLER 😀 I hvert fald for mig. Jeg ødelægger mine sko rigtig hurtigt, så derfor har jeg altid købt et par billige støvler hvert/hverandet år, som så holder til de nu engang ikke kan mere og så kan jeg uden at have dårlig samvittighed smide dem ud og købe et nyt par.

Jeg har halvdelen af min familie i Tyskland, så jeg har været der ret meget og har derfor tit købt mine billige støvler hos Deichmann inden Deichmann kom til Danmark. Og da Deichmann så endelig kom til Danmark var glæden stor! De har så mange lækre sko, til helt fantastiske priser!

Og hvis I ikke bor i nærheden af en Deichmann, behøver I altså ikke, at begynde at græde – for de har nemlig også en superskøn webshop og der er tit lækre sko udsalg på Deichmann – og det stopper ikke her, for de har også gratis levering, og det kan vi jo godt lide!

Jeg har fundet et par af mine favoritter fra Deichmann frem på kollagen ovenfor, og parret til venstre er mine favoritter indtil videre – og de koster altså kun 349 kr.

Har I nogensinde handlet hos Deichmann? Og vidste I at de havde en webshop med gratis levering? <3

MØSSER!!

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Deichmann 

6 kommentarer

 • Jeg har pt. 17 par sko, og de 7 af dem er fra Deichmann, så jeg går egentlig ud fra at det siger det hele xD Men jeg må indrømme at jeg stadig leder efter et par gode støvler, da mine vintersko er på 3. år nu, fra starten ikke så kønne. Og mine varmeste støvler er utætte og forsøger at æde mine fødder ^^”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ha ha, ja det siger da en del! 🙂
   Puha, du må på jagt efter et par gode støvler! Håber, du finder et lækkert par.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det første par er vildt lækre 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker selv Deichmann – alt er vildt billigt!
  Tag gerne et smut forbi min blog og kommenter også gerne!

  xx Villa Villekulla, Faymary Huish, http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL // FORÅR 2014