Lush // Bubblegum Lip Scrub

Chanel // Stylo Eyeshadow – Jade Shore

 

Som nogle af Jer måske kan huske, købte jeg for noget tiden siden denne øjenskygge pen i en anden farve og jeg blev så vild med den, at jeg simpelthen måtte købe endnu en. Valget faldt på denne smukke grønne farve.

Fordele:

  • Let at påføre og blende ud
  • Holder hele dagen
  • Kølende på øjet
  • SMUK farve!!

Ulemper:

  • Limited edition
  • Når man skal fjerne den, er det rigtig svært at få alt glimmeret med, så man kan godt komme til at ligne en disco-kugle hvis man ikke passer på.

Alt i alt:

Jeg er uden tvivl helt vild med disse øjenskyggepenne, og hvis ikke det var fordi at de er limited edition havde jeg garanteret købt dem igen når jeg løber tør. Det er ikke kun disse farver der er limited, det er selve øjenskyggepennen.

Den kan købes i de store Matas butikker og i Magasin. Er ikke helt sikker, men mener at den kostede 220 kr.

Har I prøvet dem eller andre øjenskyggepenne I kan anbefale? <3

MØS MØSSER!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lush // Bubblegum Lip Scrub