New in // Soleil Tan de Chanel

Anastasia // Brow Powder Duo

Som I ved, tegner jeg mine bryn op, da jeg kom til at plukke dem alt for meget da jeg var yngre og derfor nu mangler bryn fra “knækket” og ned. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige produkter fra mange forskellige mærker og har egentlig kun kunne bruge blyant, da en pudder ikke havde noget at sidde fast i.

MEN som I kan se på billedet ovenfor går det faktisk ganske godt med denne bryn pudder fra Anastasia. Det holder hele dagen og jeg er så glad for det! Jeg bruger en MAC 266 pensel til at påføre produktet og det fungerer super godt.

Jeg købte min hos Nelly.com, men kan se at den er udsolgt lige nu.
Jeg har den i farven “Dark Brown”

Hvad bruger I til jeres bryn? <3

MØSSER

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Soleil Tan de Chanel