Du har jo ingen makeup på?

Månedens favoritter // Juni

Så er endnu en måned ved at være omme, hvilket jo betyder at det er tid til en ny omgang månedens favoritter! juhuu!

MAC – face and body foundation i farven C1
fås her.

Dette er en vandbaseret foundation med let til medium dække. Den er dejlig let på huden, og holder HELE dagen, også på en varm sommerdag! Den har jeg været rigtig glad for på de varme dage med lange vagter.

MAC  – cleanse off oil.
Fås her.

Jeg har fået fingrene i en rigtig god vandfast mascara, og den er så vandfast, at INGEN af mine makeup fjernere kunne fjerne den, og jeg prøvede altså mange forskellige. Det endte med at jeg blev ret fortvivlet og undersøgte på nettet hvilke makeup fjernere der kan tage selv de ledeste mascaraer – og det kan denne! Den tager ALT! Jeg skal kun bruge et lille pump til begge øjne, den er dejlig skånsom, og man bliver ikke helt fedtet efter brug.

MAC – Nude on board
Fås her

Denne skønne bronzer har jeg skrevet et indlæg om lige her, som I kan læse, hvis I vil læse mere om den og se swatches. Men det er mere eller mindre den eneste bronzer jeg har brugt denne måned!

Revlon – lash potion
Kan findes på eBay.

Denne mascara har også sit helt eget indlæg lige her.
Den er utrolig nem at lægge og er helt fantastisk til mine vipper, den holder hele dagen, men er også nem at få af om aftenen.

Chanel – Stylo Eyeshadow i farven Moon River
Fås i Matas

Jeg kan ikke sige nok godt om denne øjenskyggepen! Har faktisk også et indlæg til den lige her.
Ja – den er dyr, MEN den er det værd! Det er den eneste øjenskyggepen jeg kan/gider arbejde med, og jeg bruger den flittigt. Er meget ked af at den er limited edition! (så har faktisk lige købt en til i en anden farve i dag)

Chanel – Azuré.
Fås i Matas

Normalt er jeg hverken til blå eller grøn neglelak, men jeg kan ikke stå for denne her og jeg tror helt sikkert at den kommer til at være på mine negle en meget stor del af sommeren!

Nå, det var det for denne gang!
Har I nogle favoritter for juni måned? <3

MØSSER!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har jo ingen makeup på?