L'Oreal Colour Caresse Wet Shine Stain

Billeder i hjemmet

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker billeder, og tager billeder af alt (har 1390 billeder på min telefon lige nu!). Både min mor, mormor og morbror er fotografer, så jeg har det ligesom i blodet 😀

Da jeg boede hjemme hos mine forældre havde jeg hele min ene væg fyldt med billeder, som jeg elskede helt vildt, men den kom ikke med i lejligheden, så nu savner jeg at have betydningsfulde billeder hængende omkring mig.
Lige nu har jeg kun 3 billeder i lejligheden ?to af min kæreste og jeg, fra da vi var i Paris, som jeg fik fremkaldt da vi kom hjem, som et lille minde og så har jeg et af min mormor fra hendes modeltid, men jeg vil meget gerne have flere, så jeg har fundet lidt billeder fra min Instagram (@nuriab) som jeg godt kunne tænke mig at få fremkaldt.

Photocare gør fremkaldelse af billeder online supernemt, da det hele foregår direkte fra deres hjemmeside, og priserne starter ved 1 kr. for et billede, hvilket jeg synes er en superfin pris for at få fremkaldt et billede af god kvalitet.
Der er også mulighed for at lave fotogaver, som fx kalendere (som jeg faktisk gav min mormor og morfar sidste jul), T-shirt, huskespil og meget mere!

Er I ligeså vilde med billeder som jeg? Og kunne I finde på at fremkalde billeder online?

sponsoreret indlæg.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'Oreal Colour Caresse Wet Shine Stain