Smukke nye negle

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

clarins

Sponsoreret*


For en måneds tid siden var jeg så heldig at modtage disse til test. Jeg har i den måned haft rig mulighed for at teste dem og dét har jeg også gjort. Som I måske ved, døjer jeg med tørre læber og går derfor rigtig meget op i at fugte dem, da tørre, sprukne læber bare aldrig blive mit fortrukne look. Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg modtog disse læbeolier med en smule farve i.
Læberolierne har været på markedet i noget tid, men disse fire varianter er nye tilføjelser.

  • 04 Candy: Dufter skønt af bær, og efterlader en naturlig pink farve på læberne.
  • 05 Tangerine: Dufter let af frugt og efterlader en naturlig koralfarve på læberne.
  • 06 Menthol: Dufter let af mint og kilder let på læberne, da den har en volumengivende effekt, men efterlader ingen farve på læberne.
  • 07 Honey Glam: Denne indeholder en del shimmer, og er transparent.

04 og 06 er mine favoritter! 07 er jeg ikke helt så tosset med, da jeg ikke er så glad for shimmer på læberne. Men jeg synes, at den er vanvittigt smuk over en nude læbestift! De fugter allesammen rigtig godt og er lette at påføre og bære. De fedter selvfølgelig læberne lidt, da det jo er en olie, men de klistrer ikke på mine læber, hvilket er meget vigtigt for mig!
Og så til prisen – 150 kr! Det synes jeg er en rigtig fin pris for dette produkt! De er i butikkerne nu og fås i syv varianter i Matas og Magasin.


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke nye negle