konkurrence // instant effects

Lancôme Matte Shaker

Sponsoreret*

fullsizerender-1

Matte læber har været en trend ret længe og jeg har efterhånden prøvet en del af de produkter, der findes på markedet. Der findes rigtig mange gode, og der findes også rigtig mange, som jeg slet ikke bryder mig om.

Jeg har næsten altid tørre læber, hvilket gør det med matte læber lidt besværligt, da mange af produkterne er udtørrende og ikke sidder pænt på læberne. Måske I har haft samme oplevelse? I så fald synes jeg lige, at I skal læse videre 😉

fullsizerender

Disse har en meget let og flydende konsistens og tørrer i løbet af kort tid på læberne. Men jeg kan simpelthen ikke mærke dem på læberne – de hverken fugter eller tørrer læberne ud. Det føles vitterligt som nøgne læber (også ved kys, for den smitter SLET IKKE af 😉 ). På mine læber holder de rigtig længe, men der er en lille forskel fra farve til farve med hensyn til holdbarheden.

img_6937 De fås i syv fine farver og koster 175 kr.  Indpakningen er supercute, omend jeg ikke er særlig begejstret for cushion-applikatoren, da den gør det svært at lægge den præcist. Det er ikke noget, der ikke kan klares med en hurtig lipliner. Jeg er i hvert fald kæmpefan af dette produkt, MEN husk nu, at ryste den rigtig godt, så pigmentet fordeles ordentligt.


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.

 

1 kommentar

  • Har det nøjagtigt lige som dig – har prøvet en del hvor jeg bare har for tørre læber til at bruge en mat farve. Så havde lidt opgivet det.
    Men det kan jo så være jeg skal prøve dem og se om det dur til mine altid tørre læber 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konkurrence // instant effects