Kiehl's limited edition julekollektion 2016

Goodiebox // the man box

img_3701

Sponsoreret*


Jeg overlader denne gang ordet til min søde kæreste Sigurd, som endelig er tilbage efter en pause fra bloggen. Men han ved nu altså bare mere om de der mandeprodukter end jeg gør – så læs med, hvis I mangler lidt tips eller en julegaveidé til en sød mand. 

Temaet for denne limited edition Goodiebox er MAND!
Boksen er genial til de mænd, der ikke er inde i alle facetterne af det uendeligt store, og til tider uoverskuelige univers af personlig pleje. Holdet bag Goodiebox har udvalgt otte produkter, som er musthaves for alle mænd.

I boksen findes der ikke blot personlig pleje, men også en Powerbank, proteinshake og gavekort på 200 kr. til en t-shirt fra Son of a Tailor. Jeg synes, at det er lykkedes rigtig godt for dem, at sammensætte en maskulin boks til manden.

fullsizerender-9 fullsizerender-10

Rituals – Hydrating hand lotion

På denne årstid, hvor temperaturerne skifter, er vi mange, der lider af tørre hænder. Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg fandt denne bandit i boksen. Jeg har taget den med på kontoret, hvor jeg bruger den dagligt. Den fugter godt, samtidig med at den tørrer hurtigt ind, så man ikke har fedtede hænder – og så dufter den friskt og maskulint.

EZYPRO10

Jeg forsøger at få trænet inden arbejde et par gange om ugen, og når jeg er så tidligt afsted, er jeg ikke altid lige god tid at få spist morgenmad. Her er denne engangsshake fra EZYPro10 genial, da der bare skal lidt koldt vand i, rystes og så er den klar. Den er fyldt med proteiner, og så er der hverken gluten eller laktose i.
I min boks, var den med ”Cookies & Cream” i, og den smager enormt godt.
Det er helt sikkert en, jeg skal have købt flere af.

Bulldog – Shave Gel

Jeg har længe brugt hudpleje produkterne fra Bulldog, og været meget glad for dem.

Denne shavegel har jeg brugt den sidste uges tid (godt nok kun to gange, da min skægvækst ikke er særligt prangende), og den er rigtig god til at sikre en glat barbering.

Resten af produkterne glæder jeg mig rigtig meget til at få testet.

Alt i alt synes jeg denne boks er enormt vellykket, hvor det maskuline tema er holdt hele vejen igennem. Den er velegnet til selvforkælelse og en oplagt julegaveidé.

The Man Box har en værdi af 700 kr. og sælges for 295 kr. inklusiv forsendelse
Prisen er inklusiv fragt og den kan købes på www.goodiebox.dk/trreat nu!


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiehl's limited edition julekollektion 2016