1. adventskonkurrence // Bio-Oil gaveæske

nogle af årets fedeste julekalendere

img_3338img_3340

Sponsoreret*

Til dig med den søde tand: Her er mine to favoritter – kalenderen med lakridspiber og kalenderen med Läkerol, da jeg virkelig elsker begge dele og glæder mig helt vildt til at få en hver eneste dag frem til jul! 😀 Godt nok kan jeg lide chokolade, men er altså bare gladere for lakrids.

Til makeup-freaken: Denne fra L’Oréal – 24 dage med et nyt lækkert makeup hver dag, det er der vel ingen, der kan brokke sig over? Jeg ved desværre ikke hvor den kan købes, da jeg ikke har set den nogen steder. Dette kan selvfølgelig godt have noget at gøre med, at jeg er midt i eksamensstress og ikke kommer særlig meget ud 😉 MEN, hvis I falder over den, er den virkelig et godt bud.

 

img_3341unspecified

Til te-drikkeren: For andet år i træk har jeg købt denne kalender til Sigurd og jeg. Der er 24 låger med forskellig te og der er hver dag nok til to personer. Den er fra A.C. Perchs og er desværre udsolgt online, men man kan måske stadig være heldig i butikkerne.

Til kaffe-drikkeren: Magasin har denne skønne kalender med kaffekapsler, som Sigurd glæder sig helt vildt til at komme i gang med, for så er der noget at se frem til hver dag ved morgenkaffen. Jeg selv drikker ikke kaffe, men synes idéen er så fin! Denne kalender er desværre også udsolgt online, men mon ikke, den stadig er til at finde i nogle af butikkerne 🙂

Processed with VSCO with f2 presetgirl-o-clock-rock-wwl-1

Til beauty-nørden: denne kalender fra Yves Rocher er fyldt med alt slags beauty og ikke kun makeup. Jeg har faktisk et helt indlæg dedikeret til den lige her og I kan heldigvis stadig lige nå, at få fingrene i den.

Til Benefit-elskeren: eller dig, der virkelig gerne vil prøve nogle af Benefits bedstsælgende produkter. Denne kalender består af 12 låger og indeholder rejsestørrelser af nogle af Benefits absolut bedste produkter. Den fås i Sephora.


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. adventskonkurrence // Bio-Oil gaveæske