Elnett Handbag Hero // Konkurrence

Vanessa tester // Moroccanoil Moisturize Travel Luxuries

15127563_10154483717640795_693454652_o

15064127_10154483717635795_598431260_o

Sponsoreret*


Jeg er i praktik for tiden og har desværre ikke særlig meget tid til bloggen i den tid, da jeg bruger stort set al min tid på praktikken. Heldigvis har Vanessa været så sød at teste nogle produkter for mig og skriver om dem her i den tid, hvor jeg ikke selv har så meget tid. 

Moroccanoil er noget af det lækreste man kan få til håret, og jeg har brugt mærket i mange år efterhånden.

Hårolien: Alle kender Moroccanoil hårolie, og det er min absolut favorit hårolie at bruge til håret. Jeg har prøvet så mange olier, både dyrer og billige men Moroccanoil er den hårolie jeg altid vender tilbage til for den er bare fantastisk. Det jeg elsker allermest ved den udover at den gør håret rigtig lækkert blødt, er duften. Duften er simpelthen den lækreste duft nogensinde!

Body Soufflé: Jeg har længe ville prøve Moroccanoil produkter til kroppen, mest fordi jeg er så forelsket i duften og tænkte at det kun ville blive en kærlighedshistorie hvis de duftede som hårprodukterne. I was right! Jeg er så forelsket i det her produkt, for det dufter bare så lækkert og det gør bare huden så blød. Når jeg løber tør for denne her lille rejsestørrelse skal jeg uden tvivl ud og have en større størrelse.

Håndcremen: Jeg er forelsket. Det her er sådan en god håndcreme som har hjulpet mine vinter tørre hænder. Jeg er kritisk med håndcreme og har prøvet mange, men jeg er fan af denne. Den er fast inventar i min håndtaske og fjerner den ikke før den er tom. Og når den er tom, skal jeg ud og have mig en ny. Så meget elsker jeg den!

Er i lige så glade for Moroccanoil produkter som jeg? Har i nogle anbefalinger?

Alle produkterne kan selvfølgelig købes hver for sig, men jeg er fan af denne gaveæske, da man får prøvet nogle forskellige produkter og får den fine makeuptaske med – perfekt til julegaver!
Gaveæsken kan blandt andet købes i Magasin


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.

2 kommentarer

 • Christine Thomassen

  Hej Nuria,

  Håber din praktik går godt! Glæder mig til at du er hundrede procent tilbage på bloggen 🙂

  Super fin og brugbar guide til Moroccanoil produkterne. Er selv utrolig glad for at Moroccanoils produkter, og kunne godt overveje at købe både Soufflén og håndcremen til julegaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker virkelig også det mærke, de har den aller bedste olie, som du selv beskriver – jeg er stor fan!

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elnett Handbag Hero // Konkurrence