Årets skønneste efterårsdufte

NYHED // THE ULTIMATE TANGLE TEEZER

theultimate_black_005 theultimate_black_006

Sponsoreret*


Mange af jer kender helt sikkert den originale Tange Teezer. Det gør I i hvert fald, hvis I har læst med på bloggen i noget tid, for jeg har skrevet om den mange gange – en af de første gange var tilbage i 2013, hvor jeg tipper om den til ustyrligt filtret hår, hvilket jeg havde store problemer med, da jeg havde langt hår.

Jeg bruger stadig den gode gamle og har endda også en til min taske, som jeg er rigtig glad for til mit kortere hår som tit har brug for en opfriskning i løbet af dagen.

MEN nu har den originale Tange Teezer altså fået sig en hamrende lækker storesøster The Ultimate Tange Teezer. Den har fået længere børste”hår” med blødere spidser, hvilket giver en mere skånsom udredning, som er god for os alle, men særligt til piger med extensions. De nye børstehår sørger også for at give håret en smuk og glansfuld finish og sidst, men bestemt ikke mindst, så har den nye også et håndtag hvilket gør den meget nemmere at bruge – især til at lave hestehale og jeg har hørt at den også skulle være nemmere at bruge for alle de ventrehåndende damer derude!

Den fås i både sort og lyserød og koster 179 kr. og kommer snart i Matas, men findes allerede nu på ASOS til 150 kr.


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets skønneste efterårsdufte